MacOS Mojave 10.14.3 Kurulumda Boot Etmiyor

Denerseniz iyi bir sonuç olabilir FX için. Nedeni ise kernel/çekirdek yapısı.
Malesef bu da işe yaramadı. Yine videodaki gibi oldu. Bende bunları yaptım.

@Scream_00
FX_DRIVER_CLOVER bu dosyaları CLOVER --> EFI --> CLOVER içerisindeki aynı isimdeki driver64 & driver64uefi klasörlerini silip değiştirmeyi dener misiniz?
USB belleğin CLOVER bölümünde bulunan EFI --> CLOVER --> Kexts --> Other içerisinde bulunan kextleri; transmac ile usb içerisinde bulunan System --> Library - Extensions yoluna bırakınız yani oraya kopyalamış olunuz. Sonucun bu şekilde değişmesi lazım :). Şimdi hatırladım FX sistemde denediğim bir yöntem idi.

Rehber [Çözüm] AMD İşlemcili Sistemlerde Boot Sorunu
Ama bunlarda işe yaramadı. :( Bu seferde böyle bir hata verdi.

366439

PrelinkedKernels klasörü yoluna (sistemin kurulu olduğu) prelinkedkernel ve prelinkedkernel.amd ile Kernels klasörü yoluna kernel ve kernel.amd dosyalarını terminal veya mac drive kurulu bir windows ile değişim ve kopyalama işlemini tamamlayınız. Yine tekrar eder ise bu işlemlerden sonra kcsuffix=amd yazınız (Clover --> Options --> boot-args: kısmına).

Sürekli bu ekranda kalıyor. Bir türlü BOOT etmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuda net bir fikrim yok ama,
SSE4.2 desteğine sahip bir işlemciyle alakası olmasını düşünüyorum.

PrelinkedKernels klasörü yoluna (sistemin kurulu olduğu) prelinkedkernel ve prelinkedkernel.amd ile Kernels klasörü yoluna kernel ve kernel.amd dosyalarını terminal veya mac drive kurulu bir windows ile değişim ve kopyalama işlemini tamamlayınız.
Mac drive indirdim ama hiçbir disk gözükmedi. Terminal'de sadece maclerde oluyor. Bu adımı yapamadım.
Yine tekrar eder ise bu işlemlerden sonra kcsuffix=amd yazınız (Clover --> Options --> boot-args: kısmına).
Daha bu işlemi yapmadım. Çünkü üstteki yazdığımı tamamlayamadım.

Son düzenleme:
Mac drive kurulu ve disk gözükmüyorsa disk yönetiminden harf ekleyiniz o bölüme.
Tamam şimdi disk gözüktü.

PrelinkedKernels klasörü yoluna (sistemin kurulu olduğu) prelinkedkernel ve prelinkedkernel.amd ile Kernels klasörü yoluna kernel ve kernel.amd dosyalarını terminal veya mac drive kurulu bir windows ile değişim ve kopyalama işlemini tamamlayınız. Yine tekrar eder ise bu işlemlerden sonra kcsuffix=amd yazınız (Clover --> Options --> boot-args: kısmına).
Prelinkedkernel ve prelinkedkernel.amd dosyalarını G:\System\Library\PrelinkedKernels içerisine taşıdım. Çıkan ekranranda taşı ve değiştiri seçtim.
Dosyaları doğru yere atmışım değil mi?
boot-args: kısmına "kcsuffix=amd" yazınca error loading kernal cache hatası gitti. Ama yine videodaki gibi oldu.
@blackandyellow
Bu konuda net bir fikrim yok ama,
SSE4.2 desteğine sahip bir işlemciyle alakası olmasını düşünüyorum.
Youtube'da videoları var bu işlemciye sahip bilgisayara mac kuruyorlar.
Mac drive kurulu ve disk gözükmüyorsa disk yönetiminden harf ekleyiniz o bölüme.
AMD sisteme MAC OS kurmanın bir yolu yok mu başka imaj denesek filan belki kurulur? @blackandyellow

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı