macOS Mojave kurulumu tekrarlıyor

rstozdmr

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2019
Mesajlar
20
Baktım High Sierra'da olmayacak bir de Mojave denemeye karar verdim. Her şey iyi hoş ama BIOS'u birinci resimdeki gibi ayarladığım da kurulum ekranı geliyor, orada ayarları yapıyorum forumda anlatılan logoyu görüyorum fakat yeniden başlayıp aynı kurulum ekranına geliyor. Herhalde harddiske bağlanmıyor, son resimdeki gibi ayarladığımda ise USB bellekten açılmıyor direkt Windows açılıyor. Boot kısmını nasıl ayarlayacağımı anlayamadım. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
  • Ekran kartım GT730
  • İşlemci i7-4790
  • Anakart ECS H81H3-M7

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı problem var. 2. Fotoğraftaki kurulum simgesinin üstüne gelip space tuşuna basın. -V komutu ve don't reboot on panic kısımlarını işaretleyin eğer hata kodu gelirse buraya yazarsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam böyle de olmadı, yine aynı yeniden başlıyor. Harddiske bağlanmıyor galiba aynı yeniden başlıyor.
bende de aynı problem var. 2. Fotoğraftaki kurulum simgesinin üstüne gelip space tuşuna basın. -V komutu ve don't reboot on panic kısımlarını işaretleyin eğer hata kodu gelirse buraya yazarsınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam böyle de olmadı yine aynı yeniden başlıyor harddiske bağlanmıyor galiba aynı yeniden başlıyor.
Bu konuda pek iddiam yok fakat harddiskle alaksı olduğunu düşünmüyorum çünkü USB'den Boot ediyoruz kurulum aşamasına bile geçilmiyor. Harddiski görmese bile kurulum ekranı gelmesi lazım. Daha bilgili moderatör ve yöneticilerin cevabını bekleyelim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS güncel mi? Başka USB portlarını denediniz mi?
Evet BIOS güncel 2.0 olan bütün portlar da denedim yazılar çıkmadan direk elma logosunda kalıyor kurulum başlar başlamaz sizin yüklediğiniz dosyayı indirip USB'ye kurdum başka sitelerden de denedim onlarda farklı hatalar alıyorum yine sizinkinde logo ya kadar gelebildim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rehbere göre config ve fix sürücü dosyalarını düzenledin mi ?
 
Rehbere göre config ve fix sürücü dosyalarını düzenledin mi ?
Hocam ne yaptın anakartın sorununu çözebildin mi?
 

Geri
Yukarı