Merhaba arkadaşlar, ben macOS Monterey kurarken böyle hata geliyor ne yapabilirim?
Nasıl yani Monterey kurulum ekranı geldi mi?Hocam sorunu hallerim de nedense diski sifirlasam da gene tam Monterey kurulumu bitecek Windows sıfırlama geliyor Mac kurulumu bitmeden geliyor ve hiçbir özelliği çalışmıyor Windows'un.
Nasıl yani Monterey kurulum ekranı geldi mi?
Evet kuruluyor sonra sona gelince bir anada Windows kurtarma yazıyor.
Sorunu çözer mi bilmem ayrı disklerde ise Windows'un SATA kablosunu söküp dener misiniz aynı diskte ise önce Mac kurup sonra Windows kurmayı deneyin isterseniz.
Hocam bilgisayar laptop ve bu eski bilgisayarlar gibi kolay açılmıyor.
Tam yükleme bari dolacak en böyle bir uyarı geliyor diski de Apple disk sağlığından bicimlendirdim her şeyi yaptım.
Hocam bende gene garip hata verdi dün bu hatayı verdi bugün ise hiç açmıyor yardım edebilir misiniz?
Arkadaşın dediğini mi yaptınız hocam? Yoksa boot ettikten sonra Windows'u açmaya çalışırken mi oldu bu?Sorunu çözer mi bilmem ayrı disklerde ise Windows'un SATA kablosunu söküp dener misiniz aynı diskte ise önce Mac kurup sonra Windows kurmayı deneyin isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.