macOS mu Windows mu?

Elementary OS gibi ara yüzü. Bir farklılık göremedim.

Kanka sorun yok işte Windows 10'da benim. Ne sorunu bu? Anlamıyorum ki. Bir adet tabir öğrenmişisiniz.
Siz bilgisayarı ne amaçla kullanıyorsunuz? Sadece oyun oynayıp youtube'dan video izliyorsanız evet win10 sizin için sorunsuz olabilir. (Bir sonraki güncellemeye kadar)

Siz bilgisayarı ne amaçla kullanıyorsunuz? Sadece oyun oynayıp YouTube'dan video izliyorsanız evet Windows 10 sizin için sorunsuz olabilir. (Bir sonraki güncellemeye kadar)

Her güncellemede gelen saçma mavi ekranlar. Gereksiz uygulama ve servisler. Gerçi onun güncellemeyle alakası yok ama en büyük sorunlarından biri. MIUI güncellemesi ve Windows güncellemesi ölümüne kapışır :D.

Boşuna laf atıyorsunuz en son 2017'de kullanmışsınız sanırım. Hem o 1 kişide olan sorunu sırf tıklanma için genelleyen ve beta sürümdeki sorunları yayınlayan yerden öğrenip üstüne güveniyorsanız, helal olsun ne diyeyim.
@Zurnadürüm her yazdığıma neden hahaha atıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşuna laf atıyorsunuz en son 2017'de kullanmışsınız sanırım.

Yıl 2017 ise kullanıyorum sanırım. Hayır şimdi de kullanıyorum güncel sistemimde.

Hem o 1 kişide olan sorunu sırf tıklanma için genelleyen ve beta sürümdeki sorunları yayınlayan yerden öğrenip üstüne güveniyorsanız, helal olsun ne diyeyim.

En kolay kendimden öneri vereyim. 1909 sürümünden 2004 sürümüne, aynı şekilde 2004 sürümünden 20H2 sürümüne güncellerken mavi ekran hatalarım oldu. Ha bir de sürücü güncellerken olan mavi ekranlar var. Sürüm güncellemesi sıkıntısı azaldı ama bu sorun hala var.

En kolay kendimden öneri vereyim. 1909 sürümünden 2004 sürümüne, aynı şekilde 2004 sürümünden 20H2 sürümüne güncellerken mavi ekran hatalarım oldu.

Aynen öneri verdin kardeşim. Bu arada o geçişleri Update veya WuT üzerinden yapman lazım hata oluşabilir tabii ki. Ama yine de uydurduğundan şüpheliyim.

Aynen öneri verdin kardeşim. Bu arada o geçişleri Update veya WuT üzerinden yapman lazım hata oluşabilir tabii ki. Ama yine de uydurduğundan şüpheliyim.

Aynen kardeşim uyduruyorum. İşim gücüm yok Windows haterlığı yapıyorum :D:D
Gerçekten komik.

Bir de Update sırasında hata çıkmasının neresi normal?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı