macOS nedir? iMac bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kromish

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
1.432
Çözümler
5
Merhaba, yakın zamanda elime bir iMac (apple) geçecek. Oyun oynamak için kullanacağım. Sanırım 3 tane iMac bilgisayar var. Elime hangisi geçer bilmiyorum, ama bunlarda oyun oynanır mı? "bunu alma, sat daha iyi bir bilgisayar alırsın" falan demeyin lütfen, bedavaya geliyor bana. Şimdi sanırım iMac bilgisayarlarda MacOS denilen bir şey varmış. Nedir bu? Her iMac da açıldığı gibi bulunan bir şey mi? Ben bunu açmayı düşünmüyorum, eğer oyunda performansı etkiliyorsa. iMac nasıl bir bilgisayar peki? Oyun oynanır mı? Son olarak MacOS attığım fotoğrafta ki gibi mi? (ekranın ortasında kısayollar falan var.) Eğer öyleyse kesinlikle bunu kullanmayı düşünmüyorum. Normal bir bilgisayardan ne farkı var IMac'in? Normal bir bilgisayar kullanıyormuş gibi kullanmak istiyorum bunu.
 

Dosya Ekleri

  • images (8).jpeg
    images (8).jpeg
    15 KB · Görüntüleme: 31
macOS oyun konusunda sorun yaşatsa da eğer Intel bir Mac alırsanız Windows kurabiliyorsunuz. Windows ile oyun oynayabilirsiniz yani. Ayrıca kendisi Xerox PARC'ın ardından dünyada ilk GUI kullanan işletim sistemidir. Windows falan ise daha sonra macOS baz alınarak geliştirilmiş işletim sistemleridir.
 
Merhaba, yakın zamanda elime bir iMac (apple) geçecek. Oyun oynamak için kullanacağım. Sanırım 3 tane iMac bilgisayar var. Elime hangisi geçer bilmiyorum, ama bunlar da oyun oynanır mı? "bunu alma, sat daha iyi bir bilgisayar alırsın" falan demeyin lütfen, bedavaya geliyor bana. Şimdi sanırım iMac bilgisayarlar da macOS denilen bir şey varmış. Nedir bu? Her iMac da açıldığı gibi bulunan bir şey mi? Ben bunu açmayı düşünmüyorum, eğer oyunda performansı etkiliyorsa. iMac nasıl bir bilgisayar peki? Oyun oynanır mı? Son olarak macOS attığım fotoğrafda ki gibi mi? (ekranın ortasında kısayollar falan var.) Eğer öyleyse kesinlikle bunu kullanmayı düşünmüyorum. Normal bir Bilgisayar'dan ne farkı var IMac'in? Normal bir bilgisayar kullanıyormuş gibi kullanmak istiyorum bunu.

MacOS'ta oyun işi olmaz he tabii istisnalar var ama garanti olanı App Store'de ki oyunlar. MacOS'ta en iyi yapılan kurgu, müzik yapımı gibi işler yani daha çok üretkenlik amacı yani.
 
MacOS daha çok iş ve gündelik kullanım içindir. Oyun konusunda oynayabilirsiniz fakat bunun sizi tatmni etmesi zor.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı