Çözüldü macOS sürüm değiştirmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdulkadiryugruk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A16/AMD Ryzen 7 7735HS/AMD RX7600S/Micron_2400(500gb)/16RAM
Herkese merhaba. MacBook Pro 2012 mid retina cihaza sahibim. İçerisinde Catalina sürümü mevcuttu ve güncelleme almıyordu. Bazı güncel programlar kurmak için.
Sonomo sürümüne dışarıdan yazılım yükledim. Fakat cihaza aşırı yük bindiği için tekrar Catalina'ya dönmek istiyorum. Kolay bir yolu mevcut mudur?

Çözüm
Resmi olarak Update artık almıyor. OpenCore ile yine dışarıda daha düşük sürüm kurabilirsiniz. Big Sur falan daha iyi olur.

Örnek video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Herkese merhaba. MacBook Pro 2012 mid retina cihaza sahibim. İçerisinde Catalina sürümü mevcuttu ve güncelleme almıyordu. Bazı güncel programlar kurmak için.
Sonomo sürümüne dışarıdan yazılım yükledim. Fakat cihaza aşırı yük bindiği için tekrar Catalina'ya dönmek istiyorum. Kolay bir yolu mevcut mudur?
Aynı yolla dönebilirsiniz sanıyorum.
@Kleyn @BehzatAmirim @KİNGSEMİH

Resmi olarak Update artık almıyor. OpenCore ile yine dışarıda daha düşük sürüm kurabilirsiniz. Big Sur falan daha iyi olur.

Örnek video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Örnek video:

OpenCore ile sonomo kurmuştum fakat ağır geldi. Hiçbir şey yapmiyorken fan çalışıyor. Big Sur mu önerirsiniz?

OpenCore ile sonomo kurmuştum fakat ağır geldi. Hiçbir şey yapmiyorken fan çalışıyor. Big Sur mu önerirsiniz?

Big Sur daha rahat olur. Eğer SO-DIMM slotu olma surumse ve SSD yoksa bu gibi yükseltmeler daha da rahatlatır.

Bu değerleri Big Sur için yeterli olur, günlük kullanım için. Zaten çok render alacak gucu yoktur artık.

Şu an başka bir cihaza geçiş yaptım. MacBook'u günlük kullanımda kullanacağım. Google ve YouTube o yüzden yeterli olur diye düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı