Mad RX 5700 XT'nin sorunları devam ediyor mu?

Yeni güncelleme ile sorunları olan çoğu insanın sorunları çözüldü ve performans bakımında ciddi artışlar oldu. Artık RX 5700XT daha da alınabilir bir kart.
Bakın yazdım zaten, az biraz riske girip alınabilir, şahsen ben Nvidia’dan şaşmam, AMD’ye işlemcide güveniyorum ama ekran kartında güvenemiyorum. 5700XT alanlara, kullananlara da sorunsuz, iyi oyunlu günler diliyorum. Umarım bir daha hata alan olmaz. 😁
 
1 aydır FSP Raider 2 750W Silver PSU ile Sapphire 5700XT Nitro+ kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ama driverım WHQL 20.4.2. En son 20.9.1 çıktı galiba. Yeni driverlerde sorun var mı denemedim ama dediğim gibi bu zamana kadar mavi ekran, yeşil ekran, Wattman vs. forumda yazılan hiçbir sorunu yaşamadım. -100mV voltaj ayarı ve sıcaklardan dolayı %55 fan hızı ayarında kullanıyorum. Sıcaklık konusunda belki kasamın küçük olmasından dolayı, belki odamın çok sıcak olmasından dolayı default ayarlarda 80'i geçebiliyordu. Bu ayarlarda 76'yı geçmiyor.
 
1 Aydır FSP Raider 2 750W Silver PSU ile Sapphire 5700XT Nitro+ kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım ama driverım WHQL 20.4.2. en son 20.9.1 çıktı galiba. Yeni driverlerde sorun var mı denemedim ama dediğim gibi bu zamana kadar mavi ekran, yeşil ekran, WattMan vs. forumda yazılan hiçbir sorunu yaşamadım. -100MV voltaj ayarı ve sıcaklardan dolayı %55 fan hızı ayarında kullanıyorum. Sıcaklık konusunda belki kasamın küçük olmasından dolayı, belki odamın çok sıcak olmasından dolayı default ayarlarda 80'i geçebiliyordu. Bu ayarlarda 76'yı geçmiyor.

Evet 750W modeller sağlam kurtarabiliyor. Ama piyasada düzgün 750W fazla kalmadığı için Gold yazıyoruz. 👍
 
Çevremde neden bu kartı kullanan kimse sürücü sorunları ile karşılaşmıyor da sadece burada karşılaşılıyor anlamadım, bir sorun olmaz açıkçası alabilirsiniz, son sürücü güncelleştirmeleri ve gelecek olanlar ile çok daha iyi bir kart olacak, fakat bu bütçeyi bu karta vereceğinize RTX3070 founders edition almayı deneyebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı