Madlions Mad 68HE alınır mı?

Çok iyi olur hocam şu an stoklarda yok ama gelecekmiş alayım bari güzel diyor herkes bir de sence siyah mi daha güzel beyaz mı?

Kulaklık mouse falan siyahtı benim onun için siyah alayım dedim ama stokta siyah olmadığı için beyaz almak durumunda kaldım ama iyi ki beyaz almışım dedim çok güzel duruyor yanına bir tanede beyaz AJ159 Pro sipariş ettim oda gelsin setup komple beyaz olacak.

Kral

Hocam 01 de denedin mi tuşları
O kadar düşürmedim hiç 0.5 de falan kullanıyorum şu anda. Alışma sürecindeyim hala.
Uygulamada polling rate ayar yeri yok sanırım ama klavye 8K ya kilitli geliyor gibi, elimde ki K70 Pro opx 8Kdayken ikisi de çok yakın değerler verdi. Bir de YouTube'da bu işi profesyonel olarak yapan biri var oda desteklediğini söylemiş hatta Mad68 R ile Mad68 HEnin birebir aynı PCB'yi ve donanımı kullandığını sadece anahtarların farklı olduğunu söylemiş videoya gelen yorumlara verdiği cevaplarda. Ama polling rate ayarının olmaması gerçekten büyük eksiklik çünkü herkes 8K da kullanmak istemeyebilir bilgisayarın işlemcisine ekstra yük oluşturmaması için. Ama herşeye rağmen kesinlikle 2500 liraya değer bir klavye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel kaynaklar bulmuşsunuz teşekkürler.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama. Switchlerine baktınız mı hiç yeşil renk Gateron switch mi geliyor yoksa kendi özel üretimleri mi? İnternetten araştırıyorum da bazı videolarda yeşil gaterona benzeyen switch çıkıyor bazılarında sarı ne kullandılar acaba merak ettim.

Beyaz ben mad68he aldım manyetik switch.

8000 Hz ayarlanabiliyor mu?

Hayır ayarlanamıyor ama v1.05 güncellemesinden sonra 8000Hz olarak çalışıyor. Eğer 8000Hz olarak kullanmak istemezseniz tekrar v1.03 sürümünü yükleyerek 1000Hz olarak kullanabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20250111_075432.jpg
    IMG_20250111_075432.jpg
    228,4 KB · Görüntüleme: 64
Nano68'in Mad68 RGB'den farklı olan ayarlarını atayım buraya arkadaştan rica edip karşılaştırayım bende.

Evet iyi olur ben K70 Pro opx ile karşılaştırmalı polling rate testleri yaptım K70 Pro opx polling rate ayarlanabildiği için 1000Hz ve 8000Hz de denedim 1000Hz de turuncu grafikler 8000Hz i göremiyor ama iCUE üzerinden 8000Hz'e ayarladığımda turuncu grafik 8000e ulaşıyor. Mad68he de aynı şekilde v1.03 yazılımında 1000Hz di turuncu grafikler 0-1000 arasındaydı ancak v1.05 güncellemesinden sonra turuncu grafikler 8000'e çıkıyor.

Kanka 1.04 de var galiba onu denediniz mi?

Hayır 1.04'ü denemedim web sürücüsü güncelleme var yapmak ister misin dedi onaylayınca direk 1.05'e güncelledi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı