Madlions Mad 68HE alınır mı?

Evet iyi olur ben K70 Pro opx ile karşılaştırmalı polling rate testleri yaptım K70 Pro opx polling rate ayarlanabildiği için 1000Hz ve 8000Hz de denedim 1000Hz de turuncu grafikler 8000Hz i göremiyor ama iCUE üzerinden 8000Hz'e ayarladığımda turuncu grafik 8000e ulaşıyor. Mad68he de aynı şekilde v1.03 yazılımında 1000Hz di turuncu grafikler 0-1000 arasındaydı ancak v1.05 güncellemesinden sonra turuncu grafikler 8000'e çıkıyor.

Hayır 1.04'ü denemedim web sürücüsü güncelleme var yapmak ister misin dedi onaylayınca direk 1.05'e güncelledi.
Kanka bu hz işlemciyi yoruyo demi işlemcini söyler misin bide oyunda fps düşümü oluyor mu 8000 e çıkınca

Kanka bu Hz işlemciyi yoruyor değil mi işlemcini söyler misin bir de oyunda FPS düşümü oluyor mu 8000'e çıkınca

7700X, evet genel olarak işlemciye ekstra yük demek ben 2 klavyeyi de 8000Hz de kullanmaya çalışırken bilgisayar ara ara kendinden geçti ama 8000Hz tek klavyede hiç sorun yaşamadım. 5600X veya benzeri bir işlemcinin de tek 8000hz klavye ile sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Nano68 i aldım arkadaşımdan incelemek için. Arka ışığı harika... Ayar panelinin ekran görüntülerini ekliyorum iki klavyeyi de sıfırlayıp son sürümlerini kurdum. Ekran görüntülerindeki ayarlar default ayarları. Mad68 RGB Beyaz- Amber Pro(v1.05-Performance Edition) / Nano68 - Silver Esport (v1.08) karşılaştırma sürümlerim. Nano68 daha sessiz, Mad68 ise daha tok bir sese sahip. Tüm ekranları atmadım merak ettiğiniz bir yer varsa hazır bendeyken bakabilirim. Yan yana fotoğraflarını da ekleyebilirim. Görsellerde üstteki Nano68, alttaki ise Mad68.
20250111_205316.jpg

Dosya Ekleri

• mad-nano-5.png
    mad-nano-5.png
    235,1 KB · Görüntüleme: 82
  • mad-nano-4.png
    mad-nano-4.png
    149,3 KB · Görüntüleme: 74
  • Mad-nano-3.png
    Mad-nano-3.png
    220 KB · Görüntüleme: 64
  • mad-nano-2.png
    mad-nano-2.png
    154,7 KB · Görüntüleme: 61
  • Mad68-Nano68-1.png
    Mad68-Nano68-1.png
    168,7 KB · Görüntüleme: 54
  • Mad68-Nano68.png
    Mad68-Nano68.png
    186,7 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Nano68'i aldım arkadaşımdan incelemek için. Arka ışığı harika... Ayar panelinin ekran görüntülerini ekliyorum iki klavyeyi de sıfırlayıp son sürümlerini kurdum. Ekran görüntülerindeki ayarlar default ayarları. Mad68 RGB Beyaz- Amber Pro(v1.05-Performance Edition) / Nano68 - Silver Esport (v1.08) karşılaştırma sürümlerim. Nano68 daha sessiz, Mad68 ise daha tok bir sese sahip. Tüm ekranları atmadım merak ettiğiniz bir yer varsa hazır bendeyken bakabilirim. Yan yana fotoğraflarını da ekleyebilirim. Görsellerde üstteki Nano68, alttaki ise Mad68.Eki Görüntüle 2394300

Nano 68 üstte ki LED aydınlatması gerçekten çok güzel duruyor.

Nano 68 üstte ki LED aydınlatması gerçekten çok güzel duruyor.
Evet fotoğraf çekerken ışık patladığı için minimuma aldım gücünü. Gayetde kuvvetli bir ışık güzel modları, ayarlarıda var. İki tanede mor keycap i varmış yanında esc-enter. Işığın üzerindeki Çince yazılar etiket bu arada daha sökmedik.

Son düzenleme:
Sağolun daha iyileri sizin olsun.

Kulaklık mouse falan siyahtı benim onun için siyah alayım dedim ama stokta siyah olmadığı için beyaz almak durumunda kaldım ama iyi ki beyaz almışım dedim çok güzel duruyor yanına bir tanede beyaz AJ159 Pro sipariş ettim oda gelsin setup komple beyaz olacak.
Hocam 0.02 denediniz mi acaba 😂
Sağolun daha iyileri sizin olsun.

Hayır ayarlanamıyor ama v1.05 güncellemesinden sonra 8000Hz olarak çalışıyor. Eğer 8000Hz olarak kullanmak istemezseniz tekrar v1.03 sürümünü yükleyerek 1000Hz olarak kullanabilirsiniz.
Sizin kullandığınız klavye siyah veya beyaz RGB olan model değil mi? O zaman dediğiniz gibi son güncellemeyle kendinden 8000 Hz oluyorlar. Youtube videolarında araştırmıştım. Mad R harici polling rate ayarlama göremedim.

7700X, evet genel olarak işlemciye ekstra yük demek ben 2 klavyeyi de 8000Hz de kullanmaya çalışırken bilgisayar ara ara kendinden geçti ama 8000Hz tek klavyede hiç sorun yaşamadım. 5600X veya benzeri bir işlemcinin de tek 8000Hz klavye ile sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Hocam klavyelerdeki 8000Hz sistemi yormaz, fps düşürmez çünkü bunu mouselerdeki gibi sürekli reportlamıyor, içiniz rahat olsun.

Hocam 0.02 denediniz mi acaba 😂

Biraz deneyip emin olmadan yazmak istemedim 0.2mm de gayet iyi çalışıyor çift vuruş ya da yanlış basış yok ancak anahtar aktivasyon mesafesi 0.1mm e kadar şu an indirilemiyor klavye aslında 0.1mm olarak da lanse ediliyor burada bir hata var gibi ama yazılımla 0.1mm getirilebilir çünkü bütün hall efekt anahtarlar 0.1mm ye kadar aktivasyon noktası indirilebilir ama bunu yazılımla desteklemeniz gerek.

Sizin kullandığınız klavye siyah veya beyaz RGB olan model değil mi? O zaman dediğiniz gibi son güncellemeyle kendinden 8000 Hz oluyorlar. YouTube videolarında araştırmıştım. Mad R harici polling rate ayarlama göremedim.

Evet siyah/beyaz mad68he v1.05 güncellesinden sonra 8000Hz oluyor ayar seçeneği yok. Ayar seçeneği sadece mad R ve nano68 de var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı