Madlions Mad 68HE alınır mı?

Yok ben 0.4'te kullanıyorum. Benim elim genelde klavyeye dayalı oluyor o nedenle çok fazla hatalı basış yapabiliyorum 0.3'ün altında. Sadece bu klavye özelinde değil Corsair'de böyle opx anahtarlar 0.1mm olduğu için çok fazla hatalı basıyordum.
Peki kendi basma gibi yada takılı kalmak gibi yazılımsal uygulaması yüzünden sorun çıkıyor mu yani rapid trigger iyi çalışıyor mu

Peki kendi basma gibi ya da takılı kalmak gibi yazılımsal uygulaması yüzünden sorun çıkıyor mu yani Rapid trigger iyi çalışıyor mu?

Yok şu an için gayet iyi çalışıyor yazılımıda oldukça basit işlevsel web yazılımı olmasıda hoşuma gitti açıkçası iCUE gibi sürekli arkada çalışıp kaynak tüketmesine gerek kalmıyor.

Ne kadardır kullanıyorsunuz hocam bir de

2-3 gün falan oldu bayağı yeni benim içinde tek sıkıntım F1-F2.. Tuşlarının olmaması alışık olduğum için elim direk F tuşlarını arıyor. Bir de o Corsair'daki ses tekeri ve ileri, geri, atla, oynat, durdur multimedya tuşları harbiden büyük konformuş.

2-3 gün falan oldu bayağı yeni benim içinde tek sıkıntım F1-F2.. Tuşlarının olmaması alışık olduğum için elim direk F tuşlarını arıyor. Bir de o Corsair'daki ses tekeri ve ileri, geri, atla, oynat, durdur multimedya tuşları harbiden büyük konformuş.
Yapılmaması da saçma çok zor bişey değil aslında bu klavyelere

Yapılmaması da saçma çok zor bir şey değil aslında bu klavyelere

Yani üreticiyide suçlayamıyorsun, sonuçta adamda 68 tuşlu klavye olarak pazarlıyor bunu bilerek alıyorsun. Zaten klavyede birebir Wooting kopyası. Ama iş görür fiyatına göre gayet iyi. Manyetiği geçtim 2500 liraya eli yüzü düzgün mekanik klavye bile zor bulunuyor artık.

Yani üreticiyide suçlayamıyorsun, sonuçta adamda 68 tuşlu klavye olarak pazarlıyor bunu bilerek alıyorsun. Zaten klavyede birebir Wooting kopyası. Ama iş görür fiyatına göre gayet iyi. Manyetiği geçtim 2500 liraya eli yüzü düzgün mekanik klavye bile zor bulunuyor artık.
Evet doğru benim için manyetiği önemli zaten ya oyun için ama bunun Türkiye'deki satıcısı varya hatta trendyolda falan da satıyor o adam bana dedi ki 0.02 lik tepkime süresine dusurebiliyorsunuz acaba o ayarda ne kadar stabil çalışıyor bir ara denersen paylaşır mısın 😂

Evet doğru benim için manyetiği önemli zaten ya oyun için ama bunun Türkiye'deki satıcısı var ya hatta Trendyol'da falan da satıyor o adam bana dedi ki 0.02'lik tepkime süresine dusurebiliyorsunuz acaba o ayarda ne kadar stabil çalışıyor bir ara denersen paylaşır mısın 😂

Tabii ki bugün eve dönünce denerim. Hatta gece güvenli modda da polling rate testleri yapmıştım onları da eklerim klavye 8000Hz de çalışıyor ama bu fiyata nasıl bir denetçi var içinde merak ediyorum. Corsair axona yakın değerler verebiliyor çünkü.

Tabii ki bugün eve dönünce denerim. Hatta gece güvenli modda da polling rate testleri yapmıştım onları da eklerim klavye 8000Hz de çalışıyor ama bu fiyata nasıl bir denetçi var içinde merak ediyorum. Corsair axona yakın değerler verebiliyor çünkü.
Çok iyi olur hocam Şuan stoklarda yok ama gelecekmiş alayım bari güzel diyor herkes bide sence siyah mi daha güzel beyaz mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı