Mafia 2 orijinal ve Definivite Edition arasındaki farklar

En son açtığımda bayağı bug’lıydı steam versiyonu. Ben aşırı bir fark göremedim, hatta hiç fark göremedim desem yeridir.

Definitve eskisiyle neredeyse aynı, yani oynanabilir. Çözünürlüğü yükseltmişler, DLC'leri eklmeişler, ışıklandırma ve gölgelendirmeleri güzelleştirmişler. Daha iyi yani ama belirli yerlerde FPS bir hayli düşüyor, belirteyim. Eskisini oynadıysan gerek yok ama.

Çok iyi sisteminiz yoksa değmez, optimizasyonu kötü ve öyle aşırı bir fark yok. Ama Mafia 1 Definitive Edition'ı kesinlikle öneririm. İlk oyunu hiç oynamadıysanız ilk oyunu oynayın, her şeyin orijinali makbuldür :)

Mafia 2'nin orijinal hali zaten gayet yeterli grafiklere sahip. 1 sene önce oynamıştım oldukça da hoşuma gitmişti. Definitive Edition geliştirmelerden ziyade günümüz sistemlerine göre uyarlanmasından ibaret. Ne kadar başarılı olduğu da tartışılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı