Mafia 3 Değerlendirmem

165370

Kilopat
Bugün Mafia 3'ü bitirdim ve bu güzel serinin sonunun geldiğini düşündüm. Öncelike Mafia The City Lost Heaven efsane gibi bir oyuna kara leke olarak görüyorum bu oyunu. Oyun aslında çok güzel başladı ve hani eleştirilere rağmen güzel olduğunu düşünmek istedim hissettim çünkü dedim bu oyun. Mafia 2'nin devam oyunu ve maalesef Mafia 1'in devamı Mafia 2 değildi aynı durum burda da geçerli. Mafia 2'nin devamı Mafia 3 olamaz. Maalesef İllusion Softworks dağıldı ve hiç bir eski Mafia yapımcısı kalmadı. Artık Mafia 4'den kimsenin bir umudu kalmadı. Umarım İllusion Softworks bir şekil tekrardan toplanır. En kötü mMfia 4 yerine Mafia 1 Remastered yapsalar daha çok tutar bu oyundan. 2K Czech büyük zararda. 4. oyun görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mafia 3 yapacaklarına ilk Mafia'nın grafiklerini şu anki teknolojiyle düzenleyip tekrar çıkarsalardı süper olurdu. Çünkü ilk Mafia oyununu oynayanlar neredeyse hiç yok, kimi görsem Mafia 2 çok iyi bir oyun diyor. Ama ilk Mafia oyunu, ikincisinden çok daha iyi bir oyun.

ilk bardaki yangın sahnesi etkileyiciydi aslında ama ondan sonraki tüm olaylar GTA gibi vur patlasın çal oynasın gibiydi. sıkmaya başladı %10'lardayım daha

Ben de oyunu bitirdim. 2017 oyunlarına yakıştığını düşünüyorum.

2017 oyunlarının geneli patates olduğu için, ince bir gönderme.

Mafia serisi çöp yapsalardı anca bu kadar yaparlardı.

Ben de oyunu bitirdim. 2017 oyunlarına yakıştığını düşünüyorum.

2017 oyunlarının geneli patates olduğu için, ince bir gönderme.

Mafia serisi çöp yapsalardı anca bu kadar yaparlardı.
Bütün oyunlarını oynadım, en nefret edilesi hatalarla,buglarla dolu olan oyunu buydu. Tek sevdiğim arabaların sesleri ve görüntüleriydi o kadar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı