aynı sorunu ben de yaşadım dosyaları doğrulayıp tekrar yamayı kurduğumda düzeldi bir deneyin belki düzelirYamayı kurdum ama türkçe karakterler kutucuk olarak çıkıyor çözüm olarak dosyaları var mıdır?
aynı sorunu ben de yaşadım dosyaları doğrulayıp tekrar yamayı kurduğumda düzeldi bir deneyin belki düzelirYamayı kurdum ama türkçe karakterler kutucuk olarak çıkıyor çözüm olarak dosyaları var mıdır?
Yama 2024 Ağustos sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler.Eki Görüntüle 1331023
Türkçe Yama (Mediafire)
Virüs Total Sonucu
Çevirmenler:
exTRmesports
Noxious
Seleukos
Barisijen
furkandorum
p00r
waltran
kahraman523
tamer.er
ISKA
Uchiha Itachi
freeman1930
Xaltrone
SCOFIELD
Çeviri Notları:
Güncel Çeviri Yüzdesi: %100
Proje Başlangıç Tarihi: 01.10.2020
Proje Bitiş Tarihi: 03.11.2020
Türkçe Yamadan Görüntüler:
Eki Görüntüle 1331024
Eki Görüntüle 1331025
Eki Görüntüle 1331026
Eki Görüntüle 1331027
Dalgamı geçiyorsun link hatalı oyun bile açılmadı.
tutumunuz hiç te iyi değilHayatınızda bilgisayarı ilk defa bugün kullanmaya falan başladıysanız karışık gelebilir yoksa oyunu indirebiliyorsan bu yamayı da kurabilirsin. Atomu parçalamıyoruz burada.
Teşekkürler yama sorunsuz şekilde çalışıyor ve içinde virüs falan yok. Yapmanız gereken tek şey indirdiğiniz "sds_retail" dosyasını oyun klasörüne atmak bu kadar oyununuz Türkçe iyi oyunlar.
![]()
Hocam bende indirdiğim dosya bu şekilde nasıl videolardan izlediğim kadarıyla WinRAR olarak inmesi lazım gibi bir şey cahilliğimin kusuruna bakmayın bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.