Oyunun hem 2001 hem de 2020 versiyonunu oynadığınıza emin misiniz?
Arkadaşın ne beklediğini çözemedim. Koskoca Remake'e hafif rötuş dedi ya koparsın.
Oyunun hem 2001 hem de 2020 versiyonunu oynadığınıza emin misiniz?
Özür dilerim Mafia 2 ile karıştırıyorum.Oyunun hem 2001 hem de 2020 versiyonunu oynadığınıza emin misiniz?
Açıkçası ikisini de oynadım ve çok bir fark göremedim evet grafikler arasında fark var. Ama acayip bir değişim yok çok da "vaybe! İşte Mafia" diyemedim tabii bu benim şahsi yorumum. Grafiklerden ve alan depolamasından başka değişen bir şey yok ortada gibi görünüyor.
Özür dilerim Mafia 2 ile karıştırıyorum.
Gerçekçiliği baz alan, 1. veya 2. dünya savaşını anlatmayan ve 1930'larda geçen bir oyun için yine fena olmayan bir silah kataloğu var oyunun bence.Silahlar hakkında geçmişin şartlarını çok bilmesem de çeşitlilik az diyebilirim. Ek olarak çatışma sahneleri muhteşem olmasa da bence gayet oynarken zevk aldıracak düzeyde olmuş.
Hevese kapılıp orijinal oyuna hiç bulaşmayın hocam. Zamanı için bile kanser bir oyun bence.Öncelikle orijinal oyunu oynamamış ve ilk defa Mafia serisine remake ile başlayan biri olarak ne kadar doğru yorumlarda bulunabilirim bilmiyorum fakat elimden geldiğimce incelemelerimi aktarmaya çalışacağım.
Mafia 2'nin Definitive Edition'ı bir Remastered olduğu için sadece grafiklerin yenilenmesi normal. Mafia 1 gerçek anlamda bir Remake. Bölüm tasarımından oynanışa kadar bir çok farkı var.Özür dilerim Mafia 2 ile karıştırıyorum.
Keza Salieri de öyledir benim için. Bir morello sertliğinde değil ve o mevki için çok korkak duruyor. Paulie bence en unutulmayacak olan karakterdi. Böylesine silik karakterlerle hafızada yer edinmek zordur.Tommy kısmına katılıyorum daha hatrı kalacak bir karakter olmalıydı çok silik bir karakter bana göre de başrol için.
Mafia açık dünya oyunu değil ki açık dünyasında bir şeyler olsun.Eğer böyle bir oyun istiyorsanız GTA 5 veya Mafia III'e bakabilirsiniz.Zira Mafia III bu yüzden sevilmedi.Mafia 1'i bende severek bitirdim fakat gerçekten açık dünyası boş.
Yanı bi kıyafet dükkanı bile yok tamamıyla boş.
Bu en saçma bulduğum şeydir.
Mafia serisi eğer 3. oyunu saymazsak hiçbir zaman benim GTA gibi açık dünyam var diye pazarlamadı kendini hocam zaten.Mafia 1'i bende severek bitirdim fakat gerçekten açık dünyası boş.
Yanı bi kıyafet dükkanı bile yok tamamıyla boş.
Bu en saçma bulduğum şeydir.
Yorumlarımı Mafia 2 için yaptım yoksa Mafia 1 ile Mafia 1 Definitive Edition arasında dağlar kadar fark var .Cümlenizde karışıklık var. Ben Mafia Definitive Edition'ı kast ediyorsunuz sandım. Mafia 2'de evet fazla bir değişiklik yok katılıyorum.
Zira Mafia III bu yüzden sevilmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.