Mafia Definitive Edition'ı tartışalım!

Ben orijinal oyunu da beğenmemiştim. O araba mekaniği ile oyunu oynamak tam bir işkence. Bu yeni Remake versiyonunu da beğenmedim şahsen. 2. oyundaki o kalite o ruh bu iki oyunda da yok maalesef. 3. oyunu zaten konuşmuyorum rezalet. Kısaca serinin hayranları biraz fazla abartıyorlar 1. oyunu ama 2. oyundaki hikaye derinliğinin yarısı bile yok 1. oyunda bence. 2. oyun aslında 1. oyun gibi duruyor benim gözümde.
2. oyun kesinlikle çok derin bir hikayeye sahip, sıralama yaparsak 2-1-3 olur bence.
İlk Mafia oyununu açıp bir denemişliğim var remake'ini ise hiç oynamadım fakat ne yapsalar o mekaniklere nazaran daha iyi olur diye düşünüyorum.
Mekanikleri güzeldi, oynanış ve grafikleride öyle. En azından ben sevdim :D.
Galiba daha önce Mafia 1 oynamadın. Eğer oynasaydın Spoiler verdiğin yerdeki yere şaşırmazdın. Aslında bu konuda şanslısın çünkü defalarca Mafia 1'i bitirmeden, böyle mükemmel bir oyunu spoilersiz oynama şansı yakalamışsın.

Oyunu bitireli aylar oldu. Fakat bana Mafia 1'den farklı geliyor hep. Muhtemelen çok güzel "Remake" yapıldığı için. Arada tekrardan oynamak istiyorum ama kendimi hep "Remake" versiyonu yerine, orjinal Mafia 1'de buluyorum.

Hele ki o 30'lu yılların sokaklarını, caddelerini, arabalarını ve insanların giyimini çok iyi yansıtmış. Harika grafikleri ile tadı daha iyi çıkıyor. Sanırım tekrardan oynamanın vakti geldi.
Gerçekten öyle, ilk defa oynadım ve hikayenin en ufak noktasını, karakterimizin adını bile bilmiyordum. Etkileyici bir oyun gerçekten.
 
Oyunu classic zorluk seviyesinde bitirdim. 2002 Mafia'sını oynadım ama bitirmedim.

  • Hikaye iyi güzel ama beni çok etkilemedi.
  • Oynanış ve sürüş mekanikleri güzel.
  • Bölümler güzel.
  • Karakterlerle olan ilişkilerimiz
Benim için ortalama bir oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı