Mag Forge 100R ve B450M-A Pro Max uyumu

BlackClaw

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bilgisayar topluyorum anlayacağınız üzere. MSI Mag Forge 100R kasa alacağım ve anakart olarak da MSI B450M-A PRO Max alacağım. Şimdi birkaç sitede ürün yorumlarında öndeki fan ve RGB aydınlatması için çoklayıcı alın, RGB 3 pinli gibi şeyler gördüm. Arkadaşlar ben bu kasa ve bu anakartı alsam ikisi uyumlu olur mu herhangi bir çoklayıcı vs. almam gerekir mi? Bir de öndeki adressible RGB anakarta uyumlu mu? Kafamdaki soru işaretlerini giderirseniz çok makbul geçer. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, bilgisayar topluyorum anlayacağınız üzere. MSI Mag Forge 100R kasa alacağım ve anakart olarak da MSI B450M-A PRO Max alacağım. Şimdi birkaç sitede ürün yorumlarında öndeki fan ve RGB aydınlatması için çoklayıcı alın, RGB 3 pinli gibi şeyler gördüm. Arkadaşlar ben bu kasa ve bu anakartı alsam ikisi uyumlu olur mu herhangi bir çoklayıcı vs. almam gerekir mi? Bir de öndeki adressible RGB anakarta uyumlu mu? Kafamdaki soru işaretlerini giderirseniz çok makbul geçer. Şimdiden teşekkürler.
Ben aldım da daha gelmedi elime gelmiş olsa cevaplardım. Uzay montaj kullanıyorum. Satıcıya sormuştum anakartınızla uyumlu demişti.

Hocam, ARGB istiyorsanız biraz daha pahalı anakartlarda var. S2H var. Bunda da sadece 7 renk RGB desteği var.

Teşekkür ederim. İlk bu kartı almaya karar vermiştim. Fan çoklayıcı almam gerekiyor mu peki?
Hocam, ARGB istiyorsanız biraz daha pahalı anakartlarda var. S2H var. Bunda da sadece 7 renk RGB desteği var.
Almadan önce aynı kasa ve aynı anakartı kullanan hazır sistemlere bakmıştım. B450M-A Pro Max kullandıklarını gördüm, aynı anakartı kullanıyorlar yani. Kafam karıştı açıkçası biraz.
GIGABYTE B450M-S2H Alırsam bu öndeki ARGB ledleri çalıştırabilir miyim Yener bey?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı