imelihanadolu
Centipat
Merhabalar. Markasını vermek istemediğim ama Türkiye'de en çok satan giyim mağazasıdır kendileri. İnternet sitelerinden 4 tane tişört 2 tane kot pantolon aldım. 4 tane tişört sorunsuz 2 kottan birini beğenmediğim için Ankara'da en yakın mağazaya gidip iade etmek istedim fişiyle. Kasa'da duran şahıs internetten alınan hiçbir ürün mağazadan teslim edilmez kargoyla depoya yollamanız lazım dedi. Hiçbir şekilde itiraz etmedim. Aldım ürünü çıktım. Müşteri temsilcisini aradım şikayet ettim. Müdürleri 48 saat içinde aradı beni ve personeli isimini cismini söylememi istedi neyse söyledim her şeyi anlattım. Ama anlatırken'de kimsenin ekmeğiyle parasıyla oynamak istemediğimi sadece işlerini düzgün öğrensinler bana yeter dedim. Müdürleri 12 saat içinde çalışanına yaptırım uygulanacağını söyledi. Bir personele yaptırım uygulanmak nedir tam olarak bilemiyorum lakin ben kimsenin ekmeğiyle oynamak istemediğimi sadece düzgün uyarılmasını ve işini düzgün öğrenmesi için sizinle irtibata geçtim dedim. Ve işten çıkarılma gibi bir durum olmaması için 2-3 kere söyledim. Ama müdürleri bu marka altında çalışmak isteyenleri 30 gün boyunca eğitim sürecine tabii tutuluyor dedi. Ve böyle basit bir hatayı yapamazlar dedi. İş işten çıkarılmaya kadar gelecek dedi. Şimdi açıkçası bir insanın ekmek yediği yerden benim yüzümden çıkarılması benim açımdan hiçbir şekilde hoş olmadı. Sadece uyarılması için aramıştım iş personeli işten çıkarmaya kadar geldi. Yani açık konuşmak isterse işten çıkarılırsa vicdan azabı olacak benim için. Sizin bu konu hakkında yorumunuz nedir acaba? Bir personele yaptırım yapmak nedir acaba? Son olarak ürünü Ankara'daki başka mağazaya götürüp 30 saniye içinde geri aldılar.
Not: Kasada 4 çalışan vardı kimseye birşey söylemeden direk internet ürünleri alınmıyor dendi.
Ama teslim ettiğim başka bir şubede 3 kasada çalışan vardı oda kimseye birşey söylemeden direk ürünü geri iade aldı.
Not: Kasada 4 çalışan vardı kimseye birşey söylemeden direk internet ürünleri alınmıyor dendi.
Ama teslim ettiğim başka bir şubede 3 kasada çalışan vardı oda kimseye birşey söylemeden direk ürünü geri iade aldı.
Son düzenleme: