Magicslim işe yarar mı?

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
Magicslim isimli bir ürün karşıma çıktı. Söylenenlere göre anabolik değilmiş, yağ yakımı ve ödem atmak için bitkisel bir takviye deniyor. Deneyen veya bilgisi olan var mı işe yarar mı, para vermeye değer mi?

Orijinal mi bilmiyorum buradan buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalori alımın/atımın değişmediği sürece hiçbir takviye, bitki, ilaç sana tek başına yağ yakımı sağlamaz. Fizyolojik olarak da matematiksel olarak da mümkünatı yok. En fazla ödem attırabilir takviyeler, o da zaten yağ oranından bağımsız. Ödem atmak için de su alımını artırabilir, kardiyo yapabilir ve bitki çayları içebilirsin. Ayrıca ödem yapan durumları (Fazla sodyum alımı, az su içmek vs.) yapmayı bırakmazsan attığın ödem direkt geri gelecektir.

Metabolizmam çok yavaş ve ödem var o yüzden istiyorum daha çok. Kalori açığı kardiyo yapsam bile minimal oluyor değişim hiç işlevi olmaz mı veya 1 kutu içip bıraksam eskiye geri mi döner?

Metabolizmam çok yavaş ve ödem var o yüzden istiyorum daha çok. Kalori açığı kardiyo yapsam bile minimal oluyor değişim hiç işlevi olmaz mı veya 1 kutu içip bıraksam eskiye geri mi döner?
Hocam muhtemelen aldığınız kaloriyi yanlış hesaplıyorsunuz ya da çok az kalori açığı veriyorsunuz. 500 kalori açığı + kardiyo ile yağ yakmama, ödem atmama ihtimaliniz yok. Vücut dengeyi sever ne kadar hızlı ödem atarsanız kullandıklarınızı bırakınca o kadar hızlı sulanırsınız.
Bu tip ürünleri kullanmadan önce beslenmenizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı