Mahalle bilgisayarcısı gibi konuşuyoruz

Bizim 13-14 yıllık bir külüstür vardı, 2gb ram vardı falan gta sa'yı açamıyordu, cs 1.6 sıkıntılı oynanıyordu vs. neyse dedik biz bu kasayı bi temizleyelim bi de ram taktıralım falan, kasayı evde temizledik. Mis gibi ramimiz çalışır halde götürdük, bozuk dedi 1.5 gb taktı, dolandırdığını falan düşünmeyelim diye galiba 2gb'ın üstüne bozuk yazıp bize verdi?? güven kazanıp ramdan başka bir şey çalmış olabilir çünkü oyunlar daha kötü açılmaya başlamıştı.
(Geçen laptopa klavye taktırdık format attırdık vs. pc açılmadı bilgisayarcıda, az kalsın bütün gece onlara emanet etmiş olacaktık. Ama formattan sonra kasmaya başladı.)
 
Elimde NVIDIA Radeon 3050 Ti ekran kartı var. 1050 Ti yazdığına bakma, kutusuz yolladılar boş kalmasın diye koydum.
 
Yıl 2016-2017 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. G4560 + RX 460 ile düşük bütçeli sistem toplandığı zamanlarda liste yaptım burdakilerin de desteğiyle sonra gittim mahalledeki bilgisayarcıya ben bu parçaları istiyorum falan kaç liraya toplarsınız. Adamda G4560'ı görünce bu işlemci çok kötü falan filan dedi. Bende dedim bu işlemci i3-6100 ile kapışıyor hemde fiyatı daha ucuz falan. Adam da sen çok fazla Technopat izliyorsun galiba dedi :D Neyse adam bunu deyince ordan çıktım. Ertesi gün sistemi Vatan bilgisayarda toplattım.
 
-RAM ve SSD alacağım
-Ben alırım sen merak etme.
-Fiyat nedir
-Vallahi usta piyasa kötü ben sana 120 GB SSD ve 4 GB 3200ÇIKOpit RAM takacağım

Not baz aldığım SSD ve RAM:


 

Yeni konular

Geri
Yukarı