Mahalledeki serseri tiplerden nasıl kurtulunur?

ıwas21

Centipat
Daha fazla  
Az önce arkadşımla top oynuyorduk evin önunde. 6 kişi kavga var deyip yanımıza geldi. (biz 2 kişiyiz) ben babamı çağırdım ev yakın diye. ikisi benim yaşlarımda diğerleri benden ufak. Bugün kuzenimde kavga etti 2vs5 muhtemelen o çocuklar bunlar. Aşırı apaciler tam tek tokatlıklar 2 kisi gorunce hemen geliyor kavga etmeye. Biri çok garip sakız çiğniyor babama bir şeyler anlatı yok sen onu bunu tanıyon mu diye. Bunlar beni tanıdı yapışırlar artık sizce ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen onu tanıyon mu bunu tanıyon mu demişler bir de :) sana dokunmadıkça tamam de geç eğer vurmaya çalışırsa gözünün altına vur kafayı 2-3 gün mor gözlen gezsin aklı başına gelir belki. Merak etme birine ikisine vurunca öbürleride kaçar.

Bir kere daha yaparlarsa babana anlat durumu gitsin anasıyla babasıyla konussun.

Sen onu tanıyon mu bunu tanıyon mu demişler bir de :) sana dokunmadıkça tamam de geç eğer vurmaya çalışırsa gözünün altına vur kafayı 2-3 gün mor gözlen gezsin aklı başına gelir belki. Merak etme birine ikisine vurunca öbürleride kaçar.

Bu tarz çocukların gözleri karadır emin ol kaçacak tipler değildirler.

Öncelikle korkmana gerek yok sadece bu tiplere yüz verme yeter bulaştığı yerde diklenmeyi bil ama eğer tehlikeli ve sağlam olduklarını düşünüyorsan yapman gereken tek şey başını eğmeyi bilmek dostum.

Bir kere daha yaparlarsa babana anlat durumu gitsin anasıyla babasıyla konussun.

Daha önce mahallenin parkında yaşadım aynı olayı. 4 kişilerdi birini tutup yere vurdum öbürleri kaçtı hemen. Korkarsan üstüne gelir bu tipler tokatı koyacaksın sinek gibi yapışacak yere.

Daha önce mahallenin parkında yaşadım aynı olayı. 4 kişilerdi birini tutup yere vurdum öbürleri kaçtı hemen. Korkarsan üstüne gelir bu tipler tokatı koyacaksın sinek gibi yapışacak yere.

Doğrudur. Ama her insan aynı olmuyor işte.

Bencede.

Doğrudur. Ama her insan aynı olmuyor işte.

Hocamlar bunlar sıkıntılı. Birine vursan 5I dalar ve ben 9.sınıfa geçtim ama boyum 1.52. Bunlar beni ufak sanarlar. Romanlar zaten. Bazen eve giderken park var parkın önunden geçerken farklı romanlar sataşıyolar ama ev parka 2 adım olduğu için bir şey yapamıyolar

Şunlar olmasa hayat 10 numara bazen sataşmasınlar diye yolumu uzatıyorum.

Hocam çocuklarda silah bile varmış galiba. Plastikmi bilmiyorum ama silah vardı

Bencede.

Hocamlar bunlar sıkıntılı. Birine vursan 5I dalar ve ben 9.sınıfa geçtim ama boyum 1.52. bunlar beni ufak sanarlar. Romanlar zaten. Bazen eve giderken park var parkın önunden geçerken farklı romanlar sataşıyolar ama ev parka 2 adım olduğu için bir şey yapamıyolar.

Şunlar olmasa hayat 10 numara bazen sataşmasınlar diye yolumu uzatıyorum.

Hocam çocuklarda silah bile varmış galiba. Plastikmi bilmiyorum ama silah vardı.

Korktuğunu bildikleri için üstüne geliyorlar zaten. Biraz dik dur ama silah ve bıçak gördüğün yerde kaç.

Korktuğunu bildikleri için üstüne geliyorlar zaten. Biraz dik dur ama silah ve bıçak gördüğün yerde kaç.

Silah var bıçak vardır onlarda ama çok enayiler yani. Ben panel asla kullanmam ama kullanıp tclerini atsam altına yaparlar.

Hocam biz top oynuyorduk onlar otomatik geldi ben korktuğumu belli etmedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı