Mahalledeki zorbalara karşı ne yapmalı?

berke 132435

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. İçime kapanık biri olarak çok zorbalanıyorum. Yaşadığım mahallede 2 tane çocuk var ikisi arkadaş kapısından bağcık çalan tipler sokağın ortasında annelerine ana bacı giren kişiler bağıra çağıra, yani siz anlayın gerisini. Sürekli bana bulaşıyorlar uğraşmak istiyorlar biriyle içime kapanığım biraz vuruyorlar küfürlü zorbaya pek aldırış etmiyorum ama bir yerden sonra dokunuyor. Ailemi arıyorum gidiyorlar sonra bir şey olmadı deyip geçiştiriyorum aynı lise de yiz lise 1 pek bir şey yapmıyorlar ama küfür var. Ailemi çağırsam umurunda olacak tipler değil onlara bile söverler ondan pek diyemiyorum. Ne yapmam lazım?

İşe yaramıyor

Hocam yapacak bir şey yok bu herifler oksijen için vergi vermesi gereken tiplere benziyor eğer sadece küfür ediyorlarsa takmamaya çalışın hehe filan deyin bir ay filan böyle yaparsanız giderler onlarda düşünün çünkü biriyle dalga geçiyorsunuz karşıdaki kişi size hiçbir şey yapmıyor aksine bomboş bakıyor sıkılmaz mısınız?

Arkadaşlar merhaba. İçime kapanık biri olarak çok zorbalanıyorum. Yaşadığım mahallede 2 tane çocuk var ikisi arkadaş kapısından bağcık çalan tipler sokağın ortasında annelerine ana bacı giren kişiler bağıra çağıra, yani siz anlayın gerisini. Sürekli bana bulaşıyorlar uğraşmak istiyorlar biriyle içime kapanığım biraz vuruyorlar küfürlü zorbaya pek aldırış etmiyorum ama bir yerden sonra dokunuyor. Ailemi arıyorum gidiyorlar sonra bir şey olmadı deyip geçiştiriyorum aynı lise de yiz lise 1 pek bir şey yapmıyorlar ama küfür var. Ailemi çağırsam umurunda olacak tipler değil onlara bile söverler ondan pek diyemiyorum. Ne yapmam lazım?

Hocam dışarı çıkarken bir arkadaşınızla çıkın eğer yoksa sosyalleşebilirsiniz gidin durduk yere bir dükkana şundan var mı diye sorun içinize kapanıklığınızı yenin sesinizi çıkartmıyorsunuz sizi güçsüz görüyolar ses çıkartmaktan kastım küfür değil inanılmaz devrik bir cümle oldu kusura bakmayın çok uykum varda :)

Kardeşim sende zorbala baktın üstüne geldi bir tane salla yüz tarafına :)

Ölmek istemiyorum.

Hocam dışarı çıkarken bir arkadaşınızla çıkın eğer yoksa sosyalleşebilirsiniz gidin durduk yere bir dükkana şundan var mı diye sorun içinize kapanıklığınızı yenin sesinizi çıkartmıyorsunuz sizi güçsüz görüyolar ses çıkartmaktan kastım küfür değil inanılmaz devrik bir cümle oldu kusura bakmayın çok uykum var da :)

Dediklerinizi uygulayacağım teşekkürler.

Ölmek istemiyorum.

Dediklerinizi uygulayacağım teşekkürler.

Hocam bu tipler asla boş gezmez bunlarla asla kavga etmeyi düşünmeyin bile öyle bir tane yumruk atayım falan insanlarla konuşmaya başlayın eğer hiç kafaya takmazsanız sürekli eğer acayip karşılık verirseniz kavga ederler ama tam olarak nasıl tipler olduklarını bilmediğim için tahmin edeceğim bunlara hiç bulaşmayın ama o kadar korkmayında yani ayarını bulun içinize kapanıklığınızı yenin spor salonuna başlayabilirsiniz hem yeni insanlarla tanışır hem kendinize güveniniz gelir eğer evinizin yakınında yok ise aile yaşam merkezleri var hiçbir ücret almadan boks, tekvando, judo ve daha çok fazla sporu öğretirler ve tekrardan sosyalleşmek için harika bir hamle olur ücretsiz diye küçümsemeyin oralardan çıkan Ankara 2.cisi arkadaşım var iyi günler dilerim.

Ondaki beden sende de var dostum sende ölme ;)

Hocam biryandanda haklısınızda tam olarak bilmiyoruz belki gerçektende arkaları vardır veya 2 arkadaşta birbirlerine güvenerek yapıyordur bunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı