Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 25 Mayıs 2020 #11 @VERBİDON Bilgilendirme için teşekkürler. Konuyla ilgili gerekli araştırmaları yapacağım.
GuiltySlayer Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 44 25 Mayıs 2020 #12 Paramız yok ki tereyağı ile yapalım . Ayçiçek yağı ile yapıyorum az biraz da margarin katarım içine.
Zireael_ Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Monitörün Önü Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #13 Jira dedi: Margarin kullanan var mı cidden? Zarar olarak dünyaya gelmiş. Genişletmek için tıkla... Margarin Çok yararlıdır. Dünyaya zarar olarak gelen şey ise @Cruslan ve @Tekila Harun
Jira dedi: Margarin kullanan var mı cidden? Zarar olarak dünyaya gelmiş. Genişletmek için tıkla... Margarin Çok yararlıdır. Dünyaya zarar olarak gelen şey ise @Cruslan ve @Tekila Harun
F Furisty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 25 Mayıs 2020 #14 Zireael_ dedi: Margarin Çok yararlıdır. Dünyaya zarar olarak gelen şey ise @Cruslan ve @Tekila Harun Genişletmek için tıkla... Bütün margarini makarnaya at.
Zireael_ dedi: Margarin Çok yararlıdır. Dünyaya zarar olarak gelen şey ise @Cruslan ve @Tekila Harun Genişletmek için tıkla... Bütün margarini makarnaya at.
Zireael_ Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer Monitörün Önü Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #15 Furisty dedi: Bütün margarini makarnaya at. Genişletmek için tıkla... Makarna @myswagnotusual ile yapılmalıdır. Margarin bünyeyi güçlendirir. @Tekila Harun veya @abidik gubidik ise çok zararlıdır.
Furisty dedi: Bütün margarini makarnaya at. Genişletmek için tıkla... Makarna @myswagnotusual ile yapılmalıdır. Margarin bünyeyi güçlendirir. @Tekila Harun veya @abidik gubidik ise çok zararlıdır.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.245 Makaleler 5 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #16 Su ve tuz ile yapıyorum. Yağ, tereyağı veya margarin koymaya gerek yok bence.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 25 Mayıs 2020 #17 Gunfheum dedi: Şu ana kadar sağlık açısından hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zararı tam olarak nedir ? Bilmediğim için soruyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Koroner kalp hastalığı riskini 3 kat artırır. Toplam kolesterolü ve LDL'yi yükseltir. (Kötü kolesterol) HDL'yi düşürür. (iyi kolesterol) Anne sütünün kalitesini düşürür. Bağışıklık sistemini zayıflatır. Pankreasın insülin tepkisini azaltır ve şeker hastalığına yol açar. K: Margarinin zararları - Gıda Hareketi
Gunfheum dedi: Şu ana kadar sağlık açısından hiçbir sıkıntı yaşamadım. Zararı tam olarak nedir ? Bilmediğim için soruyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Koroner kalp hastalığı riskini 3 kat artırır. Toplam kolesterolü ve LDL'yi yükseltir. (Kötü kolesterol) HDL'yi düşürür. (iyi kolesterol) Anne sütünün kalitesini düşürür. Bağışıklık sistemini zayıflatır. Pankreasın insülin tepkisini azaltır ve şeker hastalığına yol açar. K: Margarinin zararları - Gıda Hareketi
2 279998 Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 306 Çözümler 5 25 Mayıs 2020 #18 Sıvı yağ ile yapanınız yok mu? Ben mi yanlış yapıyorum?
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 25 Mayıs 2020 #19 Jira dedi: Koroner kalp hastalığı riskini 3 kat artırır. Toplam kolesterolü ve LDL'yi yükseltir. (Kötü kolesterol) HDL'yi düşürür. (iyi kolesterol) Anne sütünün kalitesini düşürür. Bağışıklık sistemini zayıflatır. Pankreasın insülin tepkisini azaltır ve şeker hastalığına yol açar. K: Margarinin zararları - Gıda Hareketi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bundan sonra kullanmamaya özen göstereceğim.
Jira dedi: Koroner kalp hastalığı riskini 3 kat artırır. Toplam kolesterolü ve LDL'yi yükseltir. (Kötü kolesterol) HDL'yi düşürür. (iyi kolesterol) Anne sütünün kalitesini düşürür. Bağışıklık sistemini zayıflatır. Pankreasın insülin tepkisini azaltır ve şeker hastalığına yol açar. K: Margarinin zararları - Gıda Hareketi Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bundan sonra kullanmamaya özen göstereceğim.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 25 Mayıs 2020 #20 @myswagnotusual kullanıcı olarak severim ama @myswagnotusual kullanmam. @Tekila Harun kullanın. @myswagnotusual zaralidir.
@myswagnotusual kullanıcı olarak severim ama @myswagnotusual kullanmam. @Tekila Harun kullanın. @myswagnotusual zaralidir.