Makine Çeviri'nin RDR2 yaması güvenilir midir?

thefoxdesert

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
İ7 12. Nesil
16 GB Ram
Gaming Laptop
DC'den makine çevirin RDR 2 yamasını indirdim, bir sürü System 32 penceresi çıktı. Kapatmak için yeniden başlattım ve yüklenen dosyaları sildim. PC'nin içine bulaşmış mıdır? Ne yapmalıyım. VirusTotal'dan test yaptım 60/1 virüs çıktı. Bu olay yaşanalı birkaç saat oldu. Şu ana kadar hiçbir virüs belirtisi fark etmedim.

PC'nin içine bulaşmış mıdır?
Bulaşmıştır.
Ne yapmalıyım?
VirüsTotal linkini paylaşmalısın ki ne var ne yok bakalım.
60/1 virüs çıktı
Bu bir şey ifade etmiyor çünkü.
Bu olay yaşanalı birkaç saat oldu. Şu ana kadar hiçbir virüs belirtisi fark etmedim.
İyi bir virüsün amacı ruhunuzun duymamasıdır zaten.

VT linkini paylaşın, inceleyelim.

Zaten virüs olsaydı 1000 tane System 32 penceresi çıkmazdı bence, trol gibi.
Dosyayı sildiğim için vt linkini paylaşamaycağım. Ama doctor web torjent virüsü var dedi. Onun dışındakiler virüssüz dedi.

Bulaşmıştır.

VirusTotal linkini paylaşmalısın ki ne var ne yok bakalım.

Bu bir şey ifade etmiyor çünkü.

İyi bir virüsün amacı ruhunuzun duymamasıdır zaten.

Vt linkini paylaşın, inceleyelim.

Virüs girmiş Allah'tan ben hemen tarama vb. yaptım silmiş Windows virüsü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-07 173252.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-07 173252.png
    43,5 KB · Görüntüleme: 161
Son düzenleme:
Zaten virüs olsaydı 1000 tane System 32 penceresi çıkmazdı bence, trol gibi.
Dosyayı sildiğim için vt linkini paylaşamaycağım. Ama doctor web torjent virüsü var dedi. Onun dışındakiler virüssüz dedi.

Virüs girmiş Allah'tan ben hemen tarama vb. yaptım silmiş Windows virüsü.
Tespit ettiği virüs işletim sistemini bozuyor ve bilgisayar açılırken Windows yerine gökuşağı üstünde uçan unicorn kedi gösteriyor.

Bulaşmadıysa ucuz atlatmışsınız.

Tespit ettiği virüs işletim sistemini bozuyor ve bilgisayar açılırken Windows yerine gökuşağı üstünde uçan unicorn kedi gösteriyor.

Yok şu an her şey güvenli gözüküyor ve kaldırlıldı yazıyor yani bulaşmış mıdır hala hiçbir virüs belirtisi yok.

Ayrıca konuyla alakasız şu feedback nedir açınca içi boş böyle dosyalar var virüsle alakası var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-07 172316.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-07 172316.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 159
  • Ekran görüntüsü 2023-08-07 172320.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-07 172320.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 160
Yok şu an her şey güvenli gözüküyor ve kaldırlıldı yazıyor yani bulaşmış mıdır hala hiçbir virüs belirtisi yok.

Kaldırıldıysa bulaşmamıştır diye düşünüyorum.

Feedback klasöründe anlamsız klasörler olması normal. Makinenin klasöründe makinenin anlayabileceği klasörler var.

Kaldırıldıysa bulaşmamıştır diye düşünüyorum.

Feedback klasöründe anlamsız klasörler olması normal. Makinenin klasöründe makinenin anlayabileceği klasörler var.

Onları sildim sıkıntı olur mu içi boştu. Yani virüsle alakası yok değil mi? Çok bilgili değilim kusura bakamyın.

Hocam nereden indirdiniz söyleyin de oradan bir şey indirmeyelim.

Ben makine çevirinin DC'sinden indirdim. Mc_yama_yukleyici_v7.RAR diye bir dosya. Normalde RDR2_tr_v15.RAR kullanıyordum kutucuk hatası yüzünden değiştirecektim. Fakat virüs girdi. Ben de kutucuklu oynuyorum çok da zorlamak istemedim. Hem o kadar da kötü değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı