Makro Alışveriş güvenilir mi?

Bu site sizce güvenilir mi, uygun fiyat bulduğum için alışveriş yapmak istiyorum ama daha önce karşılaşmadığım bir site.

Site linki;
Hocam muhtemelen farkındasınızdır ama yinede uyarımı yapayım, attığınız link telefon değil telefonun ekranı. Yanlışlıkla güme gitmesin dedim. :) Site hakkında fikrim yok, bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.
 
Hocam muhtemelen farkındasınızdır ama yine de uyarımı yapayım, attığınız link telefon değil telefonun ekranı. Yanlışlıkla güme gitmesin dedim. :) site hakkında fikrim yok, bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.

Hocam ekran lazım bana zaten. Telefon olmadığının bilincinde attım ama yine de uyarınız için teşekkür eder saygılarımı sunarım.
 
Merhabalar, geçen hafta TCL 10L ekran siparişi verdim. Siparişimin aynı gününde kargoya verildi ve ekran sorunsuz bir şekilde geldi. Siparişin alınması ve faturasının teslim edilmesi süreçlerinde mail ile otomatik bilgilendirmeler de yapıldı. Ekranda da bir sorun yok, dokunmatik de çalışıyor. Mağzadan siparişimde ben bir sorun yaşamadım.
 
Ben alışveriş yaptım süper piyasada bulamayacağınız fiyatı kalite ve gece bile yazdığınızda cevap veren ilgilen insan ben kefilim Gümüşhane kelkit itfaiye birimdeyim. Tereddüt etmeden alışveriş yapın.
 
merhaba arkadaşlar kayıtlı olduğumu sanıyordur bu yılların sitesine maillerimi denedim hesabımı bulamadım sırf uyarı amaçlı hesap açtım. Görüyorsunuz ki son yorum atan iki kişi tek mesajı var ve övmüş şimdi konuya geliyorum bu siteler bunun bir yan sitesi de var alışveriş yapmıştım ve bana bozuk ürün yolladılar şikayet var' ı okudum bunlar gibi aynı taktikte bunların amacı alışveriş yaptığınızda size bozuk veya uyuşmayan yanlış ürünü gönderip hem alışveriş yaparken kargo ücretini kartınızdan alıyor hem iade de zevkleri eserse cevap verip kabul ediyor ürünü geri yolluyorsunuz aldığınız ürünü size iade de 100-200 arası eksik yatırıp akıllarınca kar yapıyorlar ki kargo ücreti altında bunlar kargo firmalarıyla da anlaşmış olduğu bariz belli bu ava düşmeyin kimse 200-300 piyasa altı ürünü size satmaz iyi forumlar.
 

Geri
Yukarı