Makrosuz Oyuncu Klavyesi Tavsiyesi

EmperorsChampion

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2014
Mesajlar
590
Makaleler
3
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben laptopdan sonra makrolu klavyelere alışamadım. Şuan Everest'in idarelik kullanmak için 30 TL'ye aldığım klavyesini kullanıyorum. 3 ay önce aldım fakat ses çıkarıyor. Bana Türkiyeden 200 TL'ye yada Amazon'dan 80 dolar altına klavye önerebilir misiniz ? 80 dolar altında istememin sebebi 75 euro gümrük sınırı var. 75 euro yaklaşık olarak 81-82 dolar ediyor. Dolar ve döviz kuru değiştiği için düz hesap 80 dolar dedim. Makrosuz klavyeye örnek olarak şu resmi atıyım. Makro istemememin sebebi sol taraftaki tuşları basarken karıştırıyor olmam. Tavsiyelerinizi bekliyorum. :)
deathstalker-cat-usp-image-10.png
 
@EmperorsChampion Gerekliliği kişiden kişiye göre değişir. Ben FPS oyunları oynarken elimin o tuşlara değmesinden hiç hoşlanmıyorum. O yüzden bu fiyat bandında alınabilecek en mantıklı klavyeyi size önerdim :)
 
Bence de gereksiz sol tarafa koymaları ayrı bir gıcıklık nefret ediyorum o klavyelerden üst taraflara falan koysalar iyi olabilir ama sol asla. Bir de klavyeler sevdiğim özellik PC kapama ve ses tuşlarıdır bunlar olursa tadından yenmez.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı