Maks. 180 TL oyuncu klavyesi tavsiyesi

THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Pro Oyuncu Klavyesi Türkçe

Şuan kullanıyorum tam f/p ürünü seninde istediğin gibi kırmızı ışıklandırması var. Vatan Bilgisayar stoklarında yok arkadaşında dediği gibi başka bir sitede bulabilirsen kesinlikle al.

O klavye benimde aklıma yattı ama hiçbir yerde stoklarda yok o yüzden alternatif önerebilir misiniz?

Acaba bu klavye iyi midir? : Ozone Blade Aydınlatmalı Makrolu Oyuncu Klavyesi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Dostum benim sana tavsiyem oyuncu isen klavyeye para harcama. 100 liraya G105 al geri kalanına mousepad al veya kulaklığa yatır.
kardeşim g105de alma gid 80 tlye g103 al arasında nerdese hiç fark yok 40 tl cebinde kalır hem
arasındaki fark ise : g105de ışık var . bukadar bende şuan alıcam g103 tavsiye ederim kötü diyenyok ona

Pro ekipmanlara geçeceğim.

Ayrıca bilgisayarımı çoğunlukla karanlıkta kullandığımdan dolayı tuşları göremiyorum ve makrosu yeterli değil. (bana göre)

hmm anladım çok bi fark olcağını sanmıyorum aslında g103 fiyatına göre aşırı iyi aynen 150 tllikler gibi aydınlatma diyorsan g105 e de geçersinde öyle saçma olur küçük küçük atlamak oda var

g105 almayı düşünmüyorum.

Eğer stoklarda bulabilirsem kesinlikle Tt esports challenger pro stoklarda bulamazsam alternatif olarak ozone blade yada arkadaşların önereceği güzel bir klavye almayı düşünüyorum.

kardeş konuyu sen açtın yararı bana dokunucak g103 ü nasıl bilirdin bide onun özel şeyleri felan var ben softare mi ne indirdim onun harinde bişeyler yaptınmı sen

Hala kullanıyorum yani ''Nasıl bilirdin'' demek uygun olmaz. Software harici başka bir şey yapamıyorsun dostum.

Softwarede g tuşlarına görev atayabiliyorsun oyunları otomatik algılıyor ve her oyunun profili oluyor oyuna girdiğinde o oyunun profili aktif oluyor (emin değilim) eğer oyunu algılamıyorsa sen dosyayı seçip yeni profil oluşturabiliyorsun ve her profili gönlünce ayarlayabiliyorsun (sadece g tuşlarını)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı