Maksimum 150.000 TL'ye 2. el araba önerisi

Wankel motoru kullandığı için motor ömrü kısa çok fazla tutulmuyor.

O bir efsane, çok fazla araştırma yaptım her şeyin oluru var. Yağını, suyunu bakımını eksiksiz yaparsan hiçbir sorun çıkmıyormuş ayrıca 10bine motor revizyonuda mevcut. Motor ömrü kısa olma olayı eski modellerde geçerliymiş.

O bir efsane, çok fazla araştırma yaptım her şeyin oluru var. Yağını, suyunu bakımını eksiksiz yaparsan hiçbir sorun çıkmıyormuş ayrıca 10bine motor revizyonuda mevcut. Motor ömrü kısa olma olayı eski modellerde geçerliymiş.

Diğer arabalara göre daha fazla bakım yapacaksın ve yakıt olarakta çok yakıyor. Zamanında almaya niyetlenmiştim vazgeçtim. Bunlar sorun değilse alınabilecek araba.

Hocam arabayı bende çok beğeniyordum. Ama Türkiye'ye gelen arabalar zamanında uygun yağ ile kullanılmamış ve hepsi sıkıntılı diye biliyorum. Düzgün baksan bile her zaman 5 dk ısınması için, kapatınca döngüyü tamamlaması için sürekli beklemek gerekiyor. Ömrü normal araçlara göre kısa, zahmetli, piyasası az, yakıtı çok yağ dahil. Hevesinizi kırmak istemem ama iyiliğiniz için söylüyorum. Muhtemelen tasarımı ve 230 beygiri ilginizi çekti. Ama o paralara daha kaliteli veya daha şaka makinesi araçlar alabilirsiniz.

Hocam arabayı bende çok beğeniyordum. Ama Türkiye'ye gelen arabalar zamanında uygun yağ ile kullanılmamış ve hepsi sıkıntılı diye biliyorum. Düzgün baksan bile her zaman 5 dk ısınması için, kapatınca döngüyü tamamlaması için sürekli beklemek gerekiyor. Ömrü normal araçlara göre kısa, zahmetli, piyasası az, yakıtı çok yağ dahil. Hevesinizi kırmak istemem ama iyiliğiniz için söylüyorum. Muhtemelen tasarımı ve 230 beygiri ilginizi çekti. Ama o paralara daha kaliteli veya daha şaka makinesi araçlar alabilirsiniz.

Araştırmam sonucu R3 serisinden yani 2010 üzeri olan seride yanlış yağ sorunu yokmuş, alt modelden ötürü insanlar bilinçlendiği için bakımlarını iyi yapıyorlarmış. O fiyata anca BMW 1 kasa kazalı falan bulunabiliyor maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı