Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Eski bir Technopat üyesi olarak bu sefer de yardım isteme sırası bende. 
Belirttiğim bütçe içerisinde kalacak şekilde bir sistem toplama ihtiyacım bulunuyor. İşim dolayısı ile parça fiyat araştırması için fazla bir vaktim yok maalesef. Bu sebep ile sizlerden yardım rica ediyorum. Aranızda sitelere ve fiyatlara çok hakim arkadaşlar var. Her ne kadar donanımlarla aram iyi olsa da sizlerin önerilerine açığım. Son sistem toplamamın üzerinden ortalama 3 yıl geçmiş ve çok fazla satıcı alternatifimiz oluşmuş. Bu sebeple tek bir yere bağlı kalmadan farklı kaynaklardan parça tedariki yapabiliriz. Hazır sistemlere nedense fazla sıcak değilim ama gerçekten güzel önerileriniz olursa bunlara da açığım. Parçaları tek tek de sipariş verebiliriz. Aslında Intel ve NVIDIA tabanlı sistem önceliğim var ama AMD tabanlı da olabilir. Çok fazla upgrade yapacağımı düşünmüyorum öneriniz bu şekilde olursa sevinirim.
Gelelim beklentilerime;

Belirttiğim bütçe içerisinde kalacak şekilde bir sistem toplama ihtiyacım bulunuyor. İşim dolayısı ile parça fiyat araştırması için fazla bir vaktim yok maalesef. Bu sebep ile sizlerden yardım rica ediyorum. Aranızda sitelere ve fiyatlara çok hakim arkadaşlar var. Her ne kadar donanımlarla aram iyi olsa da sizlerin önerilerine açığım. Son sistem toplamamın üzerinden ortalama 3 yıl geçmiş ve çok fazla satıcı alternatifimiz oluşmuş. Bu sebeple tek bir yere bağlı kalmadan farklı kaynaklardan parça tedariki yapabiliriz. Hazır sistemlere nedense fazla sıcak değilim ama gerçekten güzel önerileriniz olursa bunlara da açığım. Parçaları tek tek de sipariş verebiliriz. Aslında Intel ve NVIDIA tabanlı sistem önceliğim var ama AMD tabanlı da olabilir. Çok fazla upgrade yapacağımı düşünmüyorum öneriniz bu şekilde olursa sevinirim.
Gelelim beklentilerime;
- NVIDIA 4070 Ti Super GPU üzerinde şekillenecek bir sistem düşünüyorum.
- Tabii ki DDR5 olacak.
- Kasa ve PSU ömürlük düşünüyorum bu iki parça ile sık oynamak istemiyorum. Küçük ve oyuncak gibi kasalardan hoşlanmıyorum.
- RAM tarafında kesinlikle 32 GB düşünüyorum önceki sistemimde 16 GB'ın yetmediğini görüyorum.
- Anakart tarafında en azından b segment beklentim var.
- Monitör olarak kesinlikle 2K çözünürlük 1ms ve güncel teknolojileri barındıran bir monitör düşünüyorum burada maksimum bütçe 15k.
- Donanımlar kaliteli ve oldukça bilinen markalara ait olursa sevinirim. Parça kalitesinden kısılmasını doğru bulmuyorum.
- RGB ışık vs olaylarına fazla takık değilim.
- Aslında komple beyaz bir sistem düşüncem var ama tüm parçaları uyumlu bulmak zor olduğundan sizi uğraştırmak istemem. (bulabilene de hayır demem.)
Arkadaşlar şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. İyi sosyaller.