Malwarebytes gerçekten iyi mi?

Katılım
19 Ocak 2022
Mesajlar
245
Makaleler
2
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar, sorum başlıktaki gibi. Acaba bilgisayarima herhangi bir virüslü veya trojanlı dosya indirdiğimde otomatik tarayıp güvenli değil uyarısı veriyor mu?
 
Sorduğunuz sorunun cevabını bilmiyorum ama bir keresinde bilgisayarımda aşırı yavaşlama mevcuttu ve format atacak imkanım yoktu özellikler iyi olmasına rağmen kasma garipti arkadaşlar taratmamı önerdi Avast ve Kaspersky kullanarak tarattım düzelmedi sonra yabancı bir forumda Malwarebytes ile tarat önerisi vardı onla tarattım diğer programlardan sonra 8 tane virüs buldu karantinaya aldı ve kasma olayı bitmişti yıllardır onu kullanırım hiç sıkıntı yaşamadım.
 
Sadece tarama için kullanıyorum. Örnek veriyorum indirdiğim bir dosyanın güvenli olup olmadığını anlamak için kullanıyorum. Kaspersky sandığın kadar iyi bir güvenlik yazılımı değil. Sadece iyi reklam yaptılar ve yerelleştirme konusunda iyiler. Kullanmadığımdan yorum yapamıyorum ancak tam zamanlı koruma içim Malwarebytes önermiyor güvenlikçiler. Teknik detayını bilmiyorum. Eğer bilgisayar standart kullanılıyorsa Bitdefender öneriliyor. Eğer daha gelişmiş bir şeye ihtiyaç duyululuyorsa Comodo öneriliyor. Bir dönem Comodo kullandım. Oldukça gelişmişdi ince ayarlamalar yapılabiliyordu ve gelişmiş kullanıcılara hitap ediyordu. Bitdefender kullanıyorum şu an ise. Bitdefender beni yormuyor, kendisi arka planda sessizce çalışıp görevini yapıyor. Windows Defender'ın göremediği, kendi yazmış olduğum bir mantıksal bombayı buldu ve karantinaya aldı. Yakında Malwarebytes'ı da denemek istiyorum. Bakalım güvenlikçiler haklımıymış...
 

Geri
Yukarı