Mandalinada hormon olduğunu nasıl anlarsın?

Genelde hormon seralarda mevsiminde yetistirilmeyen sebzeler için kullanılır. Zaten kullanılmazsa ürün oluşması neredeyse imkansız. Mandalina için hormon kullanıldığını düşünmüyorum. Aşırı gübreleme, ilaçlama, ürün çeşidi ve iklim zararlarından dolayı sekil bozukluklari oluşabilir.

Genelde hormon seralarda mevsiminde yetistirilmeyen sebzeler için kullanılır. Zaten kullanılmazsa ürün oluşması neredeyse imkansız. Mandalina için hormon kullanıldığını düşünmüyorum. Aşırı gübreleme, ilaçlama, ürün çeşidi ve iklim zararlarından dolayı sekil bozukluklari oluşabilir.
şekil bozukluğu yok ama dışı yapış yapış bazılarının tadıda tuhaf

Başka bir mandalinanın suyu bir diğer mandalinanın dışına akınca dışı yapış yapış oluyor. Tadı için de yerine yöresine göre değişir ama yani şu zamanda tatlı olması lazım doğal mandalinanın.

Birkaç tane yiyin eğer vücudunuzda normal olmayan değişimler gözlemlerseniz yemeyı bırakın.
Çünkü hormon gözle bakarak anlaşılamaz. Ayrıca yediğin herşeyde hormon var zaten. Fazla takılmaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı