Huso112
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bağımlılıkları ile mi kaldırayım hocam ?Evet hocam, onu kaldırıp deneyin bir.
Bağımlılıkları ile mi kaldırayım hocam ?Evet hocam, onu kaldırıp deneyin bir.
Gereksiz bağımlılıkları kaldırın,Bağımlılıkları ile mi kaldırayım hocam ?
pulseauido
için gerekli olanları tekrar kurarsınız.Bu kadar çok olan ne var?hocam 50 dk sonra görüşürüz artık(Bu arada internetim 1,8 mb/sn hızında. Herrhalde repo uzakta.)
pulseaudio
birkaç mb, başka şeyler de mi yüklüyorsun?Sistem güncellemesi gelmiş de. Kdenlive, Inkscape, Thunderbird ne varsa yüklüyor.Bu kadar çok olan ne var?pulseaudio
birkaç mb, başka şeyler de mi yüklüyorsun?
Eğer sunucudan yavaş geliyorsa onu değiştirebilirsin.
Yine de 1GB için 1 saat fazla. Bu işlemden sonra güncelleme için mirror(yansı) değiştirin.Sistem güncellemesi gelmiş de. Kdenlive, Inkscape, Thunderbird ne varsa yüklüyor.
Güncellemden sonra bakarım hocam.Yine de 1GB için 1 saat fazla. Bu işlemden sonra güncelleme için mirror(yansı) değiştirin.
Hocam anı itibarı ile Manjaro'nun güncelleme sebebi ile Hakk-ı Rahmetine kavuşmasından dolayı Fedora'yı USB'ye yazdırıp onu kuracağım. Bir de dosyaları da kurtaracağım. Kurulum için var mıdır bir öneriniz ?Güncellemden sonra bakarım hocam.
Yeni gördüm, bildirim gelmemiş. Geçmiş olsun. Fedora iyidir, kolaydır. Her şeyi kolayca yapabilirsiniz. İnanır mısınız,Hocam anı itibarı ile Manjaro'nun güncelleme sebebi ile Hakk-ı Rahmetine kavuşmasından dolayı Fedora'yı USB'ye yazdırıp onu kuracağım. Bir de dosyaları da kurtaracağım. Kurulum için var mıdır bir öneriniz ?
Hocam bir de Fedora'yı yükledikten sonra yardımcı olur musunuz. Dnfdragora ve rpm paket yönetimi biraz bana yabancı geliyor da.
O değil de sesi düzeltmeye çalıştık sistem gittiAllah'ım sen nelere kadirsin.
dnfdragora
uygulamasını ilk defa şimdi açtım. Böyle bir şeyin ihtiyacını hissetmemiştim hiç. Terminal yeterli bence, sizde de sıkıntı olacağını sanmıyorum.Hocam vallahi içim çok ısındı Fedora'yaYeni gördüm, bildirim gelmemiş. Geçmiş olsun. Fedora iyidir, kolaydır. Her şeyi kolayca yapabilirsiniz. İnanır mısınız,dnfdragora
uygulamasını ilk defa şimdi açtım. Böyle bir şeyin ihtiyacını hissetmemiştim hiç. Terminal yeterli bence, sizde de sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Hangi masaüstünü kuracaksınız?Hocam vallahi içim çok ısındı Fedora'ya![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.