Manjaro Ses İletmiyor

Sistem nasıl açılmaz hale geldi? Açılırken herhangi bir hata aldınız mı?
Hocam konsoldan güncelleme yapıyordu. Dosyaları indirme işi bitip paket kurma kısmına gelince konsol 900 küsür mb/1,0 gb'tan 571 mb/1,0 gb'a düştü. Ben de konsolun işlemini kesip (bir de konsol cevap vermiyordu ) Pamac'ten devam etmek istedim ama orada da yükle sençeneğine bastığımda veritabanı kilitlendi ya da kilitlenmedi dedi. Dedim reboot büyük ihtimal bozacak ama bozulan bozuldu rebootla gitsin dedim. KDE start menüsün çoğu logosu gidince ve aç kapat tuşlarının çalışmadığını görünce sistem eyyamına kavuştu dedim. Force shutdown yapıp açınca beni LightDM ekranı karşıladı ve Breeze teması bulunamıyor gibi bir şey dedi. Şifremi girip login olmaya çalışınca olamadım. Çünkü enter tuşuna basmama rağmen login olamadım. İşte o an sistemin öldüğünü anladım.
Windows’tan Fedora’yı indirdim. Yarın USB belleğime yazıp, dosyalarımı kurtarıp sonra ise manjaro’yu silmeyi düşünüyorum. Manjaro diskini silmedim daha.
Yarın konuyu yeni bir başlığa taşırım ve oradan yazmaya devam ederim.

Bu arada Linus Torwalds da Fedora mı kullanıyordu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı