Mansur Yavaş ile Vatandaş arasında geçen diyalog

Ya kanka hayat çok güzel
Allah iman salavat 2023 Ebu hureyre Halid bin veli Ebu Taşnak Enes bin Mâlik
Hazır eti Muhammed
Makarna çay şeker kömür salça reis 2023 şükür hamd salat ve zikir her şey iyi bunlar çok nankör Ellah bunları ıslah etsin.
Şimdi islamla dalga geçiyorsun da ahirette nasıl hesap vermeyi düşünüyorsun acaba?
 
Adamin tek olayi belediyecilik, onu zamaninda R.Tayyip de yapiyordu. MHP, sağ kokenli, cumhurbaskanligi adayligi icin tek bir aciklamasi olmamis, adam akilli gundem degerlendirmesi yapmamis bir eleman. Kotu is yapti demiyorum, gercekten adayiniz Mansur Yavas mi, diyorum. Adamin siyasi kariyerini bitirmeye ne gerek var?

Halihazirda Kilicdaroglu'na da destek verip bazi partilerin, halk icinde bazi kesimlerin umitlerini bitirmis bulundu. Iyi de yapti. Ankara ona emanetken ulkede daha iyi isler olacagina inaniyorum onumuzdeki senelerde.
 
Evet kanka. Sen git A** mitingi izle. Her şeyi yok popülizm, sıfır samimiyet diye nitelendirmeye devam edin siz.
Vay be, bugün de sırf popülizm yapan bir siyasetçinin popülist olduğunu söyleyince AKP'li olduk. Neden, çünkü CHP'liler asla eleştirilmez. Popülizm sanki Tayyip'in, Çiller'in, Erbakan'ın, Kılıçdaroğlu'nun, Demirel'in, Özal'ın, Yılmaz'ın yapmadığı şeymiş gibi bir de AKP'li diyorsun bana ya. Ne zaman halka doğruları söyleyecek bir siyasetçi gelecek bu ülke o zaman ilerlemeye başlar. Ne diye nitelendireyim ben şimdi bunu, oooo aşırı samimi ya halk hakkındaki kesin düşünceleri çok mu iyidir diyeyim? Bu ülkenin siyasetçilerinin geneli halka sarılıp sonra da bıçaklayan tiplerdir, anlayın artık şunu.
 
CHP'liler eleştirilmez gibi bir şey demiyorum. Tam tersine kendim de eleştiriyorum, Mansur Yavaş yaptığı her şeyin hesabını halka veriyor. Şeffaf belediyecilik anlayışını benimsiyor. Bunu hangi A** belediyesi yapıyor? Söyle, hak vereyim. Eğer söyleyemiyorsan da A** mitingi izleyebilirsin, sorun yok.
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı