Pastırmalı dostlar, bu siteden Forza Horizon 4 alacağım. 24 TL Hesap şeklinde veriyorlarmış. Bu siteden alışveriş yapan var mı acaba? Neredeyse tüm yorumları okudum 1 tane kötü yorum bulamadım. Hepsi çok memnun. Ne diyorsunuz?
Kötü yorumları siliyorlardır belki? 24 TL'ye Forza Horizon 4'lü hesap kim niye versin?
Kötü yorumları siliyorlardır bot atıyorlardır. 24TL'ye kim Forza hesabı verir? Almayın dolandırılısınız!Pastırmalı dostlar, bu siteden Forza Horizon 4 alacağım. 24 TL Hesap şeklinde veriyorlarmış. Bu siteden alışveriş yapan var mı acaba? Neredeyse tüm yorumları okudum 1 tane kötü yorum bulamadım. Hepsi çok memnun. Ne diyorsunuz?
plati.ru desem yine aynı türk sitelerinde bile dolandırılma varken bence yabancı piyasaya hiç girme muhattabın olmaz.Pastırmalı dostlar, bu siteden Forza Horizon 4 alacağım. 24 TL Hesap şeklinde veriyorlarmış. Bu siteden alışveriş yapan var mı acaba? Neredeyse tüm yorumları okudum 1 tane kötü yorum bulamadım. Hepsi çok memnun. Ne diyorsunuz?
Anladım hocam.Ucuz etin yahnisi yavan olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.