Markette çalışmak vs komilik yapmak

Orçun g

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, önümde 2 seçenek var şu anlık, ya herhangi bir markete girip çalışmak ya da komilik yapmak. Siz olsanız ne yapardınız? Ek iş öneriniz var yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu sıruya herkes kendi hayatına ve yaşadıklarına göre bir cevap verir. Sana da içinden ne geçiyorsa yap demek çok klişe gelecek biliyorum ama cidden kendine göre ayarla. Hangi hareketlilik sana daha hoşsa onu yap. Ben mesela markete girerdim. Sen kendini dinle en sonunda.

Komilik yap güzel kardeşim. En azından komilik - garsonluk bir açıdan insan ilişkileri konusunda kendini yetiştirmeni sağlar. Ama marketçilikte hiçbir şey öğrenemezsin ayrıca çok özür dilerim. e..ek gibi çalıştırırlar ve resmen ucuza amele olarak kullanırlar. Ha dersen fiziki olarak güçlü kuvvetli biriyim, o zaman git kurumsal büyük kargo şirketlerinin büyük ana dağıtım yerlerinde çalış. En azından bayramlarda seyranlarda yardım parası, sosyal yardım, yakacak yardımı verirler, maaşın zamanında yatar. Ama markette maaşı geç yatırır, biz bir aileyiz der seni sömürür kullanır. Kendine bir gram saygın varsa markette çalışma.

Kendine değer veriyorsan komilik yap. Dedikleri gibi üç harfli marketler işkencedir.

Dostum bu sıruya herkes kendi hayatına ve yaşadıklarına göre bir cevap verir. Sana da içinden ne geçiyorsa yap demek çok klişe gelecek biliyorum ama cidden kendine göre ayarla. Hangi hareketlilik sana daha hoşsa onu yap. Ben mesela markete girerdim. Sen kendini dinle en sonunda.

Markette çalıştınız mı siz hiç, asgari ücrete 14 saat amele gibi kamyondan depoya mal çekerek? Başınızdaki dangalak bir patron keyfiyle maaşınızı 1 ya da 2 ay yatırmadığı oldu mu? O yüzden lütfen, gençlere güzel tavsiyelerde bulunun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçimi bize bıraktıysan tercihim komiklik olur, markette çalışarak maaş dışında bir şey elde edemezsin ve gerçekten 3-4 insanın yapması gereken işi sana yaptırırlar. Eğlenceli, komik, pozitif olmak iyidir.

Komilik yap güzel kardeşim. En azından komilik - garsonluk bir açıdan insan ilişkileri konusunda kendini yetiştirmeni sağlar. Ama marketçilikte hiçbir şey öğrenemezsin ayrıca çok özür dilerim. E. Ek gibi çalıştırırlar ve resmen ucuza amele olarak kullanırlar. Ha dersen fiziki olarak güçlü kuvvetli biriyim, o zaman git kurumsal büyük kargo şirketlerinin büyük ana dağıtım yerlerinde çalış. En azından bayramlarda seyranlarda yardım parası, sosyal yardım, yakacak yardımı verirler, maaşın zamanında yatar. Ama markette maaşı geç yatırır, biz bir aileyiz der seni sömürür kullanır. Kendine bir gram saygın varsa markette çalışma.

Doğru diyorsun 2 yıl kadar markete çalıştım otele komi olarak gireceğim sanırım tecrübelenirim en azından.

Markette çalıştınız mı siz hiç, asgari ücrete 14 saat amele gibi kamyondan depoya mal çekerek? Başınızdaki dangalak bir patron keyfiyle maaşınızı 1 ya da 2 ay yatırmadığı oldu mu? O yüzden lütfen, gençlere güzel tavsiyelerde bulunun.
Kasiyer de oldum, reyona da baktım, kamyonette boşalttım. Benim çalıştığım yerler dürüst insanlardı bir sıkıntı yaşamadım Allah'a şükür. O yüzden market tarafını tavsiye ettim çünkü ben rahattım. Zaten cümlemin başında kendisinin kararının daha önemli olduğunu söylemiştim. Ben kendi şartlarım altında market işini daha sakin iyi buluyorum. Gençlere kötü tavsiye verdiğimi düşünmüyorum, yine söylüyorum kendi kararı önemli zaten. Arkadaş sadece tavsiye istemiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı