Marketteki çocuğun yaptığı hareketler

Ya küçücük çocuk beni taciz ediyor, benle dalga geçiyor alaya aliyor ben ise hicbir şey yapamıyorum.
Orada bir şey yapsaydınız yanlış olan olurdu zaten. Gülüp geçeceksiniz, bu kadar.

Boyle bir olay sizin basiniza geldi mi? Ya şimdi ben cidden nasıl yaşayacağım ya, bu ezilmişlik ile nasıl dışarı çıkacağım? Nasıl ayni markete gideceğim, bu nasıl adalet ya?
Bu mu rezil olmuşluk?

Konu troll, biliyorum ama ya gerçekse düşüncesi beni rahatsız etti; böyle yazdım bunları.

Ya herkes neden dalga geçiyor
Buraya böyle bir konu açarak kendini zaten dalga geçilebilecek konuma getiriyorsun. Burada bulunan insanların çoğu birçok konuda bilgisiz, anonim oldukları için de sürekli aşağılayan, dalga geçen tipler. Senin sorununun çözümü burada yazılan hiçbir yazıya bakmadan yaşadıklarını, hissettiklerini; yaşın küçükse ailene, değilse de bir uzmana anlatman gerekiyor.

İnsanlar neden dalga geçiyorlar bilmiyorum. Daha önce de birçok konuda bu tarz saçma sapan düşüncelerden dolayı günlerce yemek yiyemediğim zamanlar olmuştu. Kimse kimsenin neler yaşadığını neler çektiğini bilmez!

Sadece şunu gördüm sanıyorum ben ne hissetsem de ne anlatsam da buradaki insanlar beni anlayamayacaklar. Ben sadece yaşayan var mı, bu sekilde hisler oluşan var mı şeklinde belki bana yol gösterir diye konuyu açmıştım ama sanırım insanlar troll zannetmiş.

Bu arada teşekkür ederm ben uzman destek de almaya çalışıyorum ilaç felan da kullandım ama bi an böyle bi olay yaşadıgım zaman tepetakla oluyor her şey eski haline.

Bi de insanların tepkilerinden çıkardığım sonuç psikolojimin bozuk olması :( Ben böyle durumlarda karşı tarafı suçlu olarak gördüğüm ve olayın içinde olduğum için hislerim beni mantıklı düşünmenin uzağında tutuyor. Ve benim cevap veremediğim tepki gösteremediğim bu tarz olaylar beni çok yaralıyor.

Ya herkes neden dalga geçiyor

İnsanlar neden dalga geçiyorlar bilmiyorum. Daha önce de birçok konuda bu tarz saçma sapan düşüncelerden dolayı günlerce yemek yiyemediğim zamanlar olmuştu. Kimse kimsenin neler yaşadığını neler çektiğini bilmez!

Sadece şunu gördüm sanıyorum ben ne hissetsem de ne anlatsam da buradaki insanlar beni anlayamayacaklar. Ben sadece yaşayan var mı, bu sekilde hisler oluşan var mı şeklinde belki bana yol gösterir diye konuyu açmıştım ama sanırım insanlar troll zannetmiş.

Bu arada teşekkür ederm ben uzman destek de almaya çalışıyorum ilaç felan da kullandım ama bi an böyle bi olay yaşadıgım zaman tepetakla oluyor her şey eski haline.

Bi de insanların tepkilerinden çıkardığım sonuç psikolojimin bozuk olması :( Ben böyle durumlarda karşı tarafı suçlu olarak gördüğüm ve olayın içinde olduğum için hislerim beni mantıklı düşünmenin uzağında tutuyor. Ve benim cevap veremediğim tepki gösteremediğim bu tarz olaylar beni çok yaralıyor.
Kanka Genjutsu yapmış olabilir mi çocuk?

Kusura bakmayın da kimse 3-4 yaşındaki çocuğun yaptığı hareketlerden rahatsız olmaz.

Hayatınızın hiçbir dönenimde günde 1 tane psikotik ve daha sonrasında 2 adet ağır doz olarak SSRI ilaç kullanmak zorunda kaldınız mı?

Biliyorum gerçekten kalmadınız. O yüzden beni anlayamazsınız.

Ben zaten anlamanızı da beklemiyorum.

Sadece
belki gerçekten psikolojik açıdan bilgili insanlar vardır sandım.

@bloodyxTR Dediğim gibi burası yeri değil yani düşündüğünüz gibi bir insan topluluğu yok burada. Psikolojiniz bozuk veya bozuk değil gibi bir yorumda da bulunamam haddim değil. Zaten uzman kişilerden de yardım alıyormuşsunuz. Sorununuzu yine bir uzmana anlatın. Bu tür sorunlar hatta genel olarak sağlık sorunları bu platformda çözülemez sadece daha da kötüleştirir, sorunun çözümünü geciktirir.

Hayatınızın hiçbir dönenimde günde 1 tane psikotik ve daha sonrasında 2 adet ağır doz olarak SSRI ilaç kullanmak zorunda kaldınız mı?

Biliyorum gerçekten kalmadınız. O yüzden beni anlayamazsınız.

Ben zaten anlamanızı da beklemiyorum.

Sadece
belki gerçekten psikolojik açıdan bilgili insanlar vardır sandım.
Zaten psikologtan destek alıp burada böyle bir konu açmanız hata. Biz size nasıl yardım edebiliriz ? Eğer böyle bir şey olacağını biliyorsanız bir şey alacaksanız komşunuzdan rica edin ki bir daha karşınıza ''garip'' hareketler yapan 3-4 yaşındaki bir çocuk gelmesin.

Zaten psikologtan destek alıp burada böyle bir konu açmanız hata. Biz size nasıl yardım edebiliriz ? Eğer böyle bir şey olacağını biliyorsanız bir şey alacaksanız komşunuzdan rica edin ki bir daha karşınıza ''garip'' hareketler yapan 3-4 yaşındaki bir çocuk gelmesin.
Yardım edemiyorsan dalga geçme en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı