Marmara depremi için yapılabilecekler

Catwoin

Decapat
Herkese merhaba, ben Tekirdağ'da oturuyorum olacak olan İstanbul depreminde Tekirdağ'ı etkilediği 2.derece riski olan kısımdayım deprem için neler yapabilirim 2.derece çok riskli mi?

Herkese merhaba, ben Tekirdağ'da oturuyorum olacak olan İstanbul depreminde Tekirdağ'ı etkilediği 2.derece riski olan kısımdayım deprem için neler yapabilirim 2.derece çok riskli mi?
Bina sakinleri ile konuşup mühendis getirebilirsiniz apartmanı iyice inceler.

Hocam binamız raylı sistem ve sağlam bi betondan yapılmış ama betonun ismini hatırlamıyorum.

Hocam sizce elimdemi haklısınız direk marmarada oturmak tehlikeli ama yapacak bişey yok.
Sadece en kaba çözümü yazdım biraz da gülelim diye.
Yapacak birşey yok. Maddi durumunuz müsait ise gevşek zeminde değil, altı kayalık olan biraz yüksek yerlerde oturmak lazım. Çok eski evlerde oturmayın. Bitişik nizamdan kaçının. Ev kendinizin ise en azından DASK poliçesini hep yaptırın.

Sadece en kaba çözümü yazdım biraz da gülelim diye.
Yapacak birşey yok. Maddi durumunuz müsait ise gevşek zeminde değil, altı kayalık olan biraz yüksek yerlerde oturmak lazım. Çok eski evlerde oturmayın. Bitişik nizamdan kaçının. Ev kendinizin ise en azından DASK poliçesini hep yaptırın.
sağolun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı