emirlgz
Kilopat
Hocam sizin mesajınızı kastetmedim kendi görüşümü belirttim yanlış anlaşıldı ise affola.Ben DC karakterlerini kendi aralarında değil Marvel'a göre karşılaştırdım yani benim görüşüm bu.
Hocam sizin mesajınızı kastetmedim kendi görüşümü belirttim yanlış anlaşıldı ise affola.Ben DC karakterlerini kendi aralarında değil Marvel'a göre karşılaştırdım yani benim görüşüm bu.
Ben DC karakterlerini kendi aralarında değil Marvel'a göre karşılaştırdım yani benim görüşüm bu.
Haklısın ben Quicksilver'a da Süper Kahraman olarak bakmıyorum.Tamam bende öyle yaptım işte, Flash DC’nin, Quicksilver ise Marvel’in karakteri. Söylediğin kriterlerde karşılaştırırsak, koşmaktan başka vasfı olmayan Quicksilver, ondan çok üstün olan ise Flash, yanlış mıyım?
Görüşe elbette saygı duyuyorum, sadece bakış açısını merak ettim, ondan soruyorum.
Her ikisi de yıllar içerisinde çeşitli yöntemler ile (araklama gibi) birbirine benzer kahramanlar ve hikayeler üretmiş firmalar. Çocukluğu Batman, Superman, Spiderman (2 DC, 1 Marvel) gibi kahramanları bilerek geçmiş biri olarak, son yıllarda Marvel'ın kahramanlarını hem kendi yapımları içinde hem de dış yapımlarda çok fazla ve fena da olmayan şekillerde gördük. Kitlelere ulaşma açısından Marvel çok daha iyi iş çıkardı bence. Son olarak Shazam ile yapılmış en kötü kahraman filmlerinden birini izleyeceğiz gibi hissediyorum, umarım haklı çıkmam.![]()
Fantastik filmler hoşuma gitmiyor ve saçma geliyor. O yüzden ikisi de değil. Ve evet linç yemeye geldim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.