Marvel’s Avengers, satışlarda bekleneni veremedi

Bu tarz bir şey mobil tarafa bile çıkmıyor artık. "Ufacık demirden robot, Hulk'ı nasıl yere düşürür?" diyor kullanıcılar ki haklılar. Bu gibi fantastik evrenler hem nimet hem de lanettir. Hikaye, düzgün mekanikler, açık dünya gibi bazı şeyler istenir. Mesela: Marvel's Spider-Man. Peynir ekmek gibi sattı oyun. He Avengers'ı konu edinmişseniz ve çoklu karakter varsa GTA 5'i baz alarak yaparsınız o zaman. Yazık, diyebiliyorum sadece.
Adamlar 50 mb boyutunda Among Us ile Avengers'ın hayalindeki hedefi bile geçtiler :D
 
Tamam CS:GO'da falan kozmetikler neyse de bunun zaten filmi var ve sen filme göre yapmak zorundasın. Orijinalini bozamazsın. Avengers'ı rezil etti oyun. Bu arada oyunu hic görmedim herkes sallıyor ben de sallayayım dedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam CS:GO'da falan kozmetikler neyse de bunun zaten filmi var ve sen filme göre yapmak zorundasın. Orijinalini bozamazsın. Avengers'ı rezil etti oyun. Bu arada oyunu hoc görmedim herkes sallıyor ben de sallayayım dedim.
Görmeyin zaten. Adının altında inanılmaz seviyede ezilmiş bir oyun. Yıllar önce X-Men Origins: Wolverine oynamıştım. Yılına göre o bile bu oyunu cebinden çıkarır.
 

Geri
Yukarı