Masanın içine uzay montaj yapmak

Farklı bir tarz farklı bir güzellik. Bence eğer güzel kurgulanırsa performansa da etki eder. Neticede alan daha geniş ve havadan olacaktır. Arkadaşın dediğine katılmıyorum. Temizliği de rahatlığı da çok daha iyi olacaktır. Yeter ki güzel bir planlama yapılsın. Ama maliyete normal bir kasanın kat kat üzerinde bir meblağ gerekir.
 
@AsilYurek abicim senden aldım fotoyu bu sana mı ait ne kadara yaptırdın senin ise.
Güzel görünüyor olsa da ben uzun vadeli düşününce pişmanlık olur kanısındayım.
Her ne kadar yıllardır uzak kalmış olsam da asıl mesleğim mobilya olduğundan çok zor bir şey değil bunu yapması ama yaptırmak başka bir şey, masrafa sebep olabilir.
Kısa bir süre önce yatak odamı ve bilgisayar odamı ayırdım, uzunca bir süre ne yapayım diye düşünüp bu gösterdikleriniz de dahil birçok alternatifi eleyip sonuca ulaştım.
Pisliği tozu sürekli gözünüzün önünde olacak, temizlemek zahmetli olacak. Kafanızı aşağı eğdiğinizde o veya bu şekilde hep bir karmaşaya bakıyor olacaksınız, ben çok rahat edeceğimi düşünmedim yoksa altından girip üstünden çıkardım.

Peki abi mesleğin önceden mobilyacılıksa şu an ne kadara patlar bir bilgin veya tahminin var mı?
 
Maalesef piyasa bilgim yok. Ben en son kendime iş yaparken ebatlama yapan bir yer buldum. Evdeki birçok ihtiyacımı belirleyip tasarlayıp ölçü çıkardım. MDF leri aldığım yer ebatlama yani verdiğim ölçülere göre kesim yapıyordu bu şekilde kesilmiş halde alıp evde montaj kısmını hallettim.
Yaptıracağınız usta MDF yi pahalıdan tutar, işçiliği kökler dediğim gibi ustasına bağlı.
 


Üstelik bu fiyatlar direkt satış fiyatı, Türkiye'ye getirecek yer bulsan bile bunun kargosu ve vergisi de inanılmaz yüksek maliyetlere yüksek olacak.
 
Lianli yi biliyordum ama sanırım 500 600 bandında özel yaptırmak daha mantıklı olacak.
Yaptıramassam bende Dark Guardian Pro yolcusuyum.
 
O fiyata özel yaptırabileceğine en ufak bir ihtimal vermiyorum. Masa için kullanman gereken materyaller bile daha fazla tutacaktır, çok büyük miktarlarda üretim yapılmıyorsa metal ve metal işçiliği ucuz bir şey değil.
 

Geri
Yukarı