Masaüstü bilgisayar mı, yoksa Playstation mu ?

ordulu52

Decapat
Mevcut bir bilgisayarım var özellikleri şöyle;

Gigabyte G1 Sniper B5
İntel i5 4460 3.20 GHz
8 GB RAM
Nvidia Geforce GT 730 4 GB

Sistemim günümüzün çoğu oyununu çalıştırmıyor, çalıştırsa bile en düşük ayarlarda çalıştırıyor ki en düşük ayarlarda çalıştırdığı en popüler oyun GTA 5. Oyun oynamayı seven bir insanım. Euro, dolar bu kadar yükselmişken yeniden bir bilgisayar toplamak mantıklı mıdır sizce yada playstation almak mı ? Playstation uzun zamandır var kafamda ama bilgisayara alışmışken emin olamıyorum. Mevcut sistemimin üstüne sadece anakartla, ekran kartı takviyesi yapıp da yoluma devam edebilir miyim sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki sisteme İ7 4790K, ortalama bir işlemci soğutucu ve 1050 TI alırsan her oyunu rahatça 60 FPS açarak oynarsın. Ayrıca PS alırsan elindeki mevcut oyunların da boşa gider, hepsine bir daha para ödersin. Bir de PS demek 30 FPS demektir, benim gibi FPS senin için önemliyse seni üzer PS.

Bence PC daha iyi ama alacaksan güzel birşey olsun istiyorsan 5000-6000 ayrıman lazım konsol için 2000 herhalde fiyatlarını bilmiyorum konsolların ama konsolda oynayabilceğin oyun sınırlı yada oynarken zevk alıcak mısın? Şeçim senin oyunları en yüksekte 30 FPS sabit oynamak ve az para vermek istiyorsan Playstation ama daha yüksek FPS değerleri alıp daha fazla para vermek istiyorsan bilgisayar.
Edit: Aklıma gelmemişti yükseltme yapabilirsin yukardaki arkadaşların dediği gibi o da iyi bir seçenek hem az para ham iyi kalite.

Konsol oyunları normallerinden daha pahalı diye biliyorum. Üstelik bilgisayar daha kapsamlı bir şey. Hem bir parçayı gelecekte daha iyisiyle değiştirme gibi bir şansınız var ancak konsolda bu mümkün değil. Direk bir sonrakini alıp daha çok para vermeniz gerekebilir ileride çıkacak oyunlarda.

PlayStation denen zırvaya bulaşmayın. Oyun dediğin Klavye Mouse ile oynanır!
İkisine de sahibim, ikisinin de keyfi farklı. Bazen hiç bilgisayar açasım bile gelmiyor.(Bazen de tam tersi) Bence bu kadar sabit düşünmeyin. Zaten arkadaşın sistemi güzel, ikinci el parçalar ile canavar gibi sistem olur PlayStation almasına gerek yok orası ayrı.

Ben masaüstü PC öneririm. Çünkü Playstation'da her oyunu oynayamayabilirsin ama Masaüstü PC'de neredeyse her oyunu oynarsımn.
PlayStation denen zırvaya bulaşmayın. Oyun dediğin Klavye Mouse ile oynanır!

Bence hiç PES veya FIFA oynamamışsın sen. :)

Mevcut bir bilgisayarım var özellikleri şöyle;

Gigabyte G1 Sniper B5
İntel i5 4460 3.20 GHz
8 GB RAM
Nvidia Geforce GT 730 4 GB

Sistemim günümüzün çoğu oyununu çalıştırmıyor, çalıştırsa bile en düşük ayarlarda çalıştırıyor ki en düşük ayarlarda çalıştırdığı en popüler oyun GTA 5. Oyun oynamayı seven bir insanım. Euro, dolar bu kadar yükselmişken yeniden bir bilgisayar toplamak mantıklı mıdır sizce yada playstation almak mı ? Playstation uzun zamandır var kafamda ama bilgisayara alışmışken emin olamıyorum. Mevcut sistemimin üstüne sadece anakartla, ekran kartı takviyesi yapıp da yoluma devam edebilir miyim sizce ?
Exclusivelere özel bir ilginiz yoksa ve genellikle Fornite CS:GO PUBG gibi oyunları oynuyorsanız bilgisayarınızı geliştirmeniz daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı