Masaüstü bilgisayar montajı için 800 TL ücret normal mi?

Bayağı pahalı bir sistem olduğu için kendim yapmayı düşünmüyorum. Ufak bir hatamda 10.000'lik zarara girerim. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmanın lüzumu yok.
Elbette 800 lira vermeyeceğim. Biraz daha gezip fiyat sorayım.

İşin içinde custom sıvı soğutma gibi elementler yok ise abartı bir fiyat. Şahsen kendinize de güveniniz var ise kendiniz toplayın. Eğlenceli bir aksiyon. İnsanlar bunun simülasyon oyunlarını oynuyor.
(Bu yoruma istinaden ürünlerine gelecek zarardan dolayı mesuliyet kabul etmem)

İşin içinde custom sıvı soğutma gibi elementler yok ise abartı bir fiyat. Şahsen kendinize de güveniniz var ise kendiniz toplayın. Eğlenceli bir aksiyon. İnsanlar bunun simülasyon oyunlarını oynuyor.
(Bu yoruma istinaden ürünlerine gelecek zarardan dolayı mesuliyet kabul etmem)
Sıvı soğutma var ama custom değil. Düz bildiğimiz sıvı soğutma. Corsair H150i elite capellix.

Bana verseniz bile 50-100'e hallederdim. Bilgisayarcılar yolmaya çalışıyor paranızı. Artık insanlar uyanmaya başladı, bilgisayarcılara para kaptırmıyorlar. Ancak yine de bulduklarını kaz gibi yoluyorlar maalesef.

Tek şekerli çaya toplarım. Büyük zevk :D esnaf bile olsa 800TL inanılmaz yüksek bir fiyat.
Bana verseniz bile 50-100'e hallederdim. Bilgisayarcılar yolmaya çalışıyor paranızı. Artık insanlar uyanmaya başladı, bilgisayarcılara para kaptırmıyorlar. Ancak yine de bulduklarını kaz gibi yoluyorlar maalesef.
Sisteminde sıvı soğutma var mı diye sordu. Evet var dedim ve parçalarımın resmini gösterdim. 800 lira dedi. 😃
Kolay gelsin dedim çıktım, aynı yere ekran kartı test ettirmek için getirmiştim 100 liraya yapmışlardı. Sırf el emeği için 800 lira ne bileyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı