Tek şekerli çaya toplarım. Büyük zevkEsnaf bile olsa 800TL inanılmaz yüksek bir fiyat.
Rekabet büyük, ben oralete sıvı soğutma ve m2 işlemcimi veriyorum.Ney? Ben bir bardak iced caramel macchiatoya yaparım aynı işi, hem de en iyi kablolama ile.
Herif bakmıştır "oo burada 20-30K'lık donanım var şunu ne yolsam kardır" demiştir.
Forumda rekabet çok kızıştı. Hem montaj yaptırıp hem de para kazanacağım birazdan.Arkadaşlar tavuklu pilavla başladık tek şekerli çaya kadar indik bende fiyat kırayım madem 1 tatlı kaşığı kahve tozuna sistemi toplarım![]()
Bu rekabetin kazananı benim hocam siz sahneden inebilirsiniz, ben işlemci veriyorum.Arkadaşlar tavuklu pilavla başladık tek şekerli çaya kadar indik bende fiyat kırayım madem 1 tatlı kaşığı kahve tozuna sistemi toplarım![]()
Rekabet büyük, ben oralete sıvı soğutma ve M2 işlemcimi veriyorum.
Normal değil.Merhaba, ben yaklaşık 1.5 yıldır parça parça bilgisayar toplayan birisiyim. Burada konular açtım ve parçalara beraber karar verdik. O doğrultuda ürünlerimi satın aldım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, son olarak anakart kaldı. Onu da aldıktan sonra hâliyle montaj yapılması gerekecek.
Bugün eve giderken yol üstü bilgisayarcıya sistem kurduracağımı ve ücretinin ne kadar olduğu sordum. 800 TL dedi, evet 800 TL.
Pek çaktırmadım ama bu ücreti çok garipsedim, 300-350 lira bekliyordum maksimum. Ücret mi anormal yoksa ben mi anormalim emin olamadığım için konu açma gereği duydum. Paramızın değeri bu kadar mı düştü yoksa ayak üstü kazık atmaya mı çalıştı?
Güle güle, güzel günlerde kullan. Sıvı soğutma bile benim sistemden değerli![]()
@ArdaStrix peki neden Recep'e yaptırıyorsun? Belki işlemci ve M.2 üstüne çıkabilecek bir şey verir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.