Masaüstü bilgisayar uçakta nasıl taşınır?

zaxdben

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Almanya'da okuyorum, Türkiye'ye sık sık gidip geliyorum diyebilirim. Masaüstü bilgisayarı taşıyabilir miyim? Birkaç forum okudum lakin istediğim sonuçlara ulaşamadım. Laptop almak hiç istemiyorum ama olmayacaksa laptop alacağım mecburen. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi sosyaller 🙂

Ayrıca kasada sıvı soğutma varsa malumunuz sıvılara karşı hassasiyet olmakla beraber basınç durumlarından ötürü belki soğutucu sistem zarar görüp diğer parçalara da sıkıntı çıkarır mı bilemedim 😌

Ben uçağa plastik valiz verirken bile kara kara düşünüyorum sen bilgisayar kasası mi vereceksin:) Bir de sık sık uzun mesafe yolcuğu yapmış biri olarak çok net söylemeliyim ki belirli bir süre sonra laptop bile yük oluyor insana.

Sağlıklı olması için parçaları tek tek kutulayıp o kutuları da kasanın içine yerleştirdikten sonra kasayı da valize koyarsan tank gibi olur. Biraz uğraştırır ama bence değer.

Tüm kargolar uçuş sonunda aynı yerde boşaltılıyor bundan dolayı ne yazık ki çoğu zaman bagajlar hassasiyet gösterilmeden yolcuya ulaştırılıyor. Bunun için önceden firma ile görüşüp sigortası vs olup olmadığını sormanızı tavsiye ederim. Sigortanız olmasa bile kargonuzu teslim aldıktan sonra kutuda bir hasar tespit ederseniz direkt bagaj bölümüne gidip hasar kaydı tutun. Bu ön uyarıdan sonra eğer sıvı soğutucunuz varsa onu ve ekran kartını söküp kendi kutularına koyun. Eğer bagaj ücretine razı iseniz ve riski göze alıyorsanız gayette götürülebilir. Şimdiden bol şans.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı