Masaüstü bilgisayar vs laptop

Bu soru kişinin ihityacına göre değişir ama ihtiyacımız sabit olarak sadece oyun oynamak ise masaüstü her zaman daha iyi bir tercih olacaktır.

Açıkçası fiyat ve performans anlamında masaüstü daha iyi lakin daha az zahmetli olup oyun dışı işlerle de uğraşılacaksa laptop daha iyi denebilir bence.

Bu sekilde karsilastirma sacma. Eger fazla seyehat eden birisiyseniz veya universite okuyorsaniz laptop her zaman daha mantiklidir. Masaustu bilgisayarlar daha konforlu ve uzun omurlu olsa da yaninizda tasiyamadiginiz bilgisayari kullanamazsiniz. Alet evde calismadan oturacaksa bir anlami yok.

Oyun için masaüstü. Yaptığın işe göre değişir. Yanında götürmezsen sadece oyun için takılacaksan neden laptop alasın ki.

Bayılıyorum bu soruya, yüzyılın bilmecesi oldu gibi :) Ben kanepede uzanıp kucağıma laptop ı alıp oyun oynama taraftarıyım ama rtx 3050 laptop fiyatına masaüstünde 3060(ve hatta diğer donanımlarla daha iyisini) toplayabiliyorken , laptop almak bana kendimi enayi hissettirir. Ben oyun için ps5 aldım geçen yıl , birde basit işler için ryzen3 bir laptop sahibiyim. Ama gönül isterdi ki canavar gibi bir masaüstü pc toplayım. Ama işte zor geliyor o koltukta saatlerce oturmak. Zaten bütün gün işte, mesaide oturuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı