Masaüstü mü yoksa laptop bilgisayar mı?

Yeaget

Hectopat
Sizce masaüstü mü yoksa laptap bilgisayar mı? Laptop olarak Monster'a baktım ama çok ısınıyor dediler. Masaüstü güzel ama toplamak çok pahalı sizce ne yapmalıyım? (masaüstü işlemci vb. önerisi yapar mısınız?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun odaklı kullanacaksanız tabii ki masaüstü çok daha performanslı olacaktır. Eğer ödev, oyun, film ve seyahat için kullanacaksanız kısacası konfor için laptop almanızda fayda var ama masaüstü ile aynı performansı vermez ve biraz daha pahalı olabilir.

Kullanacağını yere göre değişir evde kullanacaksanız masaüstü öneririm.
Çünkü 3060'lı bir laptopla 3060'lı bir masaüstü arasında çok fark var.

Sizce masaüstü mü yoksa laptap bilgisayar mı? Laptop olarak Monster'a baktım ama çok ısınıyor dediler. Masaüstü güzel ama toplamak çok pahalı sizce ne yapmalıyım? (masaüstü işlemci vb. önerisi yapar mısınız?)
Bütçeniz varsa iyi bir laptop alın hem oyunlar oynarsınız hem de oraya buraya taşırsınız.

Bütçeniz nedir eğer 20k bir şey almak istiyorsanız bence 10k masaüstü 10k laptop verin.
Hocam bütçe 15 k

Ne için kullanacaksınız? Evde sadece oyun oynamak için alıyorsanız masaüstü tabii ki. Ama yok ben taşırım orada burada da kullanırım derseniz dizüstü. Önce ne için aldığınızı kararlaştırın.
Hocam taşımak istemiyorum ama oyun olur , ödev olur o tarz istiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı