Masaüstü vs laptop

Anladım. Arkadaşlar masaüstü önermişte kendilerinde konsol yoksa neden masaüstü öneriyorlar denemeden bilmeden onu çözemedim.

Anladım. Arkadaşlar masaüstü önermişte kendilerinde konsol yoksa neden masaüstü öneriyorlar denemeden bilmeden onu çözemedim.

Konsola karşı değilim de masaüstünün yanına yaklaşabilir mi sence konsol? Ayrıca sorulan soruya cevap vermiş herkes, konsol muhabbeti yok şu an.

9. sınıfım ve oyun oynamak için bir bilgisayar alacağım, üniversiteye götürmek için laptop oyun için masaüstü, karar veremedim.

Üniversiteye daha zamanın var dostum masaüstü öneririm.

Hocam yaklaşamaz ama adam parası gitmesin istiyor en mantıklı böyle PS4'te ki oyunlar yok masaüstünde yanına yaklaşsa ne olacak yaklaşmasa ne olacak.

Sony özel oyunlarını bilgisayara geliyor zaten hangi oyun yok? Yeni çıkan özel oyunlarda zamanla gelecek zaten.

Öyle bir garanti yok. Ben görmedim daha. PS5'ya da yeni Xbox gibi bir sistem yapmaya kalksan zaten 20k rahat tutar belki daha fazla hem de oyunları da olmaz. O masaüstüne gelene kadar oyunlar kim ölü kim sağ, Konsol'da aylık 40TL'i verirsin istediğin kadar istediğin oyunu oynarsın. Hemde sabit 120Hz de kafan rahat.

Öyle bir garanti yok. Ben görmedim daha. PS5'ya da yeni Xbox gibi bir sistem yapmaya kalksan zaten 20k rahat tutar belki daha fazla hem de oyunları da olmaz. O masaüstüne gelene kadar oyunlar kim ölü kim sağ, Konsol'da aylık 40TL'i verirsin istediğin kadar istediğin oyunu oynarsın. Hemde Sabit 120Hz de kafan rahat.

Araştırırsan garantisi olduğu görürsün. Steam'den Sony sayfasına girersende şu ana kadar bilgisayara gelmiş özel Sony oyunlarını görebilirsin. Game Pass'e üye olup daha geniş oyun havuzuna erişimi olabilir. Sabit 120Hz? Konsolda çoğu oyun 30FPS çalışıyor zaten hadi 60FPS çalışsın 120Hz ekran olsa kaç yazar? :D şu an günümüzde zaten 144Hz monitörler standart haline geldi çok para harcamadan erişebilir. Ayrıca 20k ya bir şey almasına gerek yok en kötü 12bin TL verip 1080P de her oyunu oynayabilecek bir bilgisayara sahip olur.

Son düzenleme:
Şimdi baktımda Last of Us 2 ne yazık ki yok ondan sonra God of War da göremedim neyse ileride çıkar umuduyla bakalım, şimdi Uncharted fiyatına baktım adam 349TL demiş ben 60TL'ye almıştım nasıl olacak bu fiyatlarla imkansız. PC olarak Konsol'un gücüne 12K ile yetişebileceği nasıl oluyor mümkün mü?

Şimdi baktımda Last of Us 2 ne yazık ki yok ondan sonra God of War da göremedim neyse ileride çıkar umuduyla bakalım, şimdi Uncharted fiyatına baktım adam 349TL demiş ben 60TL'ye almıştım nasıl olacak bu fiyatlarla imkansız. PC olarak Konsol'un gücüne 12K ile yetişebileceği nasıl oluyor mümkün mü?

Konsolun sandığın kadar bir gücü yok. Şu an oyunlar her yerde pahalı yeni çıkan konsol oyunlarının fiyatlarına bir bak istersen. GoW Steam'de mevcut, Last of Us 1 geliyor 2. oyunu da gelecektir. Neyse konu dağıldı herkese bol şans 🌹

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı