percyjackson
Decapat
Daha fazla
Normalde hep laptop kullandım, alıştım. Bu sene başında yüksek bir sistem topladım ve masaüstü bilgisayar kullanmaya başladım. Başlarda her genç gibi çok hoşuma gidiyordu fakat bazı dezavantajları da beraberinde getirdi. Mesela odam gerçekten küçük bir oda 6 M.2 bir odada çalışma masa ve dolap düzenimden dolayı monitörüm masaya sığmadı. Priz uzaklığı falan derken yeni masa almak zorunda kaldık, o masayı da olabildiginde küçük ama üstünde de rahatça hareket edebileceğim bir masa olarak seçtik fakat odamda şu anda gerçekten yürünecek alanı bırakın dolap kapağı açmak için bir şeyleri oynatmam gerekiyo. Bundan dolayı laptop geçmeyi düşünüyorum, sistemi ekipmanlar dahil 90K'ya sadece kasa 70K'ya topladım Eylül'de sistemim.
RTX 4070 Super.
Ryzen 7 7800x3D.
16x2 32 GB RAM.
3TB SSD.
MSI B610 anakart.
Ekipmanlar;
ASUS TUF Gaming VG279Q1A 27" 165Hz monitor.
Razer Ornata V3 klavye.
Mouse ve gamepadi saymıyorum satmayacağım için.
Sizden hem laptop önerisi hem de fikir alışverişi istiyorum. Performans olarak takıntılı birisi değilim oynadığım 4-5 oyun var FC 25 ve Fortnite'yi kasmadan orta veya yüksekte oynayabilsem bana yeterli onun harici film dizi izliyorum Photoshop uğraşıyorum ama hiçbiri ağır değil 40k zorlasam 45k üstüne cıkmayı düşünmüyorum.
RTX 4070 Super.
Ryzen 7 7800x3D.
16x2 32 GB RAM.
3TB SSD.
MSI B610 anakart.
Ekipmanlar;
ASUS TUF Gaming VG279Q1A 27" 165Hz monitor.
Razer Ornata V3 klavye.
Mouse ve gamepadi saymıyorum satmayacağım için.
Sizden hem laptop önerisi hem de fikir alışverişi istiyorum. Performans olarak takıntılı birisi değilim oynadığım 4-5 oyun var FC 25 ve Fortnite'yi kasmadan orta veya yüksekte oynayabilsem bana yeterli onun harici film dizi izliyorum Photoshop uğraşıyorum ama hiçbiri ağır değil 40k zorlasam 45k üstüne cıkmayı düşünmüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: