Çözüldü Masterliquid ML240l V2 fan hızı artıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre Senel

Decapat
Daha fazla  
Yeni aldığım bilgisayarıma Cooler Master ML240l V2 sıvı soğutma aldım fakat bilgisayar boşta 45-50 derece aralığında çalışıyor. Pompa ve fanlar çalışıyor.

Fanların hızını arttırabiliyor muyuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanları anakartın CPU_FAN girişine taktıysanız anakartın yazılımından veya BIOS'tan kontrol edebilirsiniz. Pompa için PUMP_FAN'dı sanırım.

Anakarta bağlı ise evet. Hangi pinlere bağlı?

Fanları anakartın CPU_FAN girişine taktıysanız anakartın yazılımından veya BIOS'tan kontrol edebilirsiniz. Pompa için PUMP_FAN'dı sanırım.
PUMP FAN.

Anakart modeli nedir? PUMP FAN varsa pompayı buna takın. Varsayılan olarak en yüksek hızda çalışır. Pompa fanları ise CPU FAN girişine takılabilir.

Anakart modeli nedir? Pump fan varsa pompayı buna takın. Varsayılan olarak en yüksek hızda çalışır. Pompa fanları ise CPU fan girişine takılabilir.

Bilgisayarı satın aldığım mağazada pompayı CPU fana takmışlardı fark ettim ki pompa çalışmıyor ardından pump fana geçirdim, pompa çalıştı. Soğutucunun fanları sanırım SYS fana takılı tam çözemedim kasanın arka tarafından alınıp aşağıdan tekrardan anakarta ulaşıyor fanların kablosu.

Anakart: MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi

Tamamdır hocam. Pompa doğru. Pompa fanlarını ise CPU FAN'a takabilirsiniz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…