Masterliquid ML240L V2 vs Deep Cool LT520 ARGB 240mm

Fatih_123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xfx Speedster swft Rx 6700XT Ryzen 5 5600x
Meslek
Öğrenci
Cooler Master Masterliquid ML240L V2 240mm, Deep Cool LT520 ARGB 240mm,
Thermaltake TH240 ARGB 240mm,
ID-Cooling frostflow X 240, Corsair iCUE 240mm sizce hangi sıvı soğutma daha güzel sessiz ve işlemciyi yükte bile soğuk çalıştırır ve masrafsız (bozulma olmasın tamir masrafı falan) yani kısacası hangi sıvı soğutma aralarında en iyisi bundan başka sıvı soğutmada olabilir bütçem bu arada 2000-2700 TL arası son olarak işlemcim AMD Ryzen 5 5600X ( işlemci stok soğutucuyla 95 derecelere rahat çıkıyor bu da beni tedirgin ediyor kule tipi ise estetik açıdan kötü görüntü oluşturuyor bu yüzden sıvı soğutma araştırıyorum ) kasam ise MSI MAG Forge 101M

aynı sıkıntı bende de var artic alıcaktım 3.5k 3.6k o kadar çıkamam kulaklık da alıcam deepcool düşünüyorum bilemedim onu da ikilemdeyim

Deepcool LT520 ya da COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240

aynı sıkıntı bende de var artic alıcaktım 3.5k 3.6k o kadar çıkamam kulaklık da alıcam deepcool düşünüyorum bilemedim onu da ikilemdeyim

Deepcool LT520 ya da COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240
ben deepcoola çok aşırı yükseldim bence aralarında en iyisi bu gibi

bende büyük ihtimal lt520 alıcam yabancı sitelerde karşılaştırmalar da corsair dan daha iyi article karşılaştırmasını göremedim ama

ls520 aldım ben aklıma o yattı

Son düzenleme:
Ha
bende büyük ihtimal lt520 alıcam yabancı sitelerde karşılaştırmalar da corsair dan daha iyi article karşılaştırmasını göremedim ama

ls520 aldım ben aklıma o yattı
Hayırlı olsun bende büyük ihtimal deepcool alacağım ama ID Cooling de fena değil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı